Tipparade

week 48 (26 november 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


20 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van isaak de waard
isaak de waard  - 
vind snelle best goed. Ben groot fan van de nieuwe metejoor. vind jvke slecht. best nog leuke die woreld cup. vind de boef echt raar en slecht
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@erik wellicht dat binnenkort wat 3fm platen de tip kunne halen met deze extra luisteraars? maar een play bij 3fm alleen helpt niet echt.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
@Arjan: Zeker helemaal met je eens, Meteoor is een goede zanger en hopelijk komt hij met Hannah Mae deze keer wel in de Top 40. En 3FM is inmiddels een veel positievere zender geworden met een goede mix van populaire en de meer alternatieve muziek. Veel goede jocks zijn van 538 overgestapt naar 3FM. Het zou mooi zijn als het publiek van 538 meer overstapt naar 3FM, dat lijkt me namelijk een meer logische stap dan van Q naar 3FM. We zullen het zien. Overigens heeft de zender komende maand een prima Serious Request actie om Stichting Het Vergeten Kind te steunen, plus er is ook weer een week lang 'Het Glazen Huis'!
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
@Erik R het liedje van Meteoor is anders ook een heel goed nummer, maar wellicht niet voor Q. Ik ben benieuwd. Verder al eerder aangegeven, en ook met je eens, dat er in de tipparade en de top40 naar mijn mening ook te weinig ruimte is voor de wat 'alternatievere' muziek. Ik noem een Nothing But Thieves, Rag'n'Bone Man, Orange Skyline, en dan vergeet ik er nog een heleboel. Dus met zijn allen minder naar Q luisteren en meer naar 3FM ;-)
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Volgens mij drie goede kanshebbers voor de Alarmschijf: Afrojack met James Arthur, JVKE en Snelle. Ze mogen van mij alle drie!
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
@XD 3FM is inmiddels opgeklommen naar de 10e zender van NL gemeten naar marktaandeel (is nu 2,6%), zo meldt Radiofreak deze week. In de commerciële doelgroep 20-49 jaar, noteert 3FM een marktaandeel van 4,3% tegenover 3,8% een jaar eerder. Sinds 3FM haar gehele programmering heeft omgegooid, heeft de zender de wind weer mee. Dus dat zou ik ook graag terugzien in het Tipparade aanbod :-)
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
avamax is door dankzij een lekkage in het nieuws artikeltje :D en haar nieuwste gaat het zeker hook halen meet deze sprong. @erik ik denk omdat 3FM niet zoveel luisteraars heeft een airplaytje daar niet tip waardig is maar een #10 op ST40 wel genoeg is voor tip omdat er gewoonweg veel mensen om vragen vergleken 3fm luisteraars. maar dat is wat ik denk. @corne jaa een thema top 40 is trouwens wel beter ik vergat dat zomer platen ook gen re-entrys krijgen verdienen die hun plekje daar ;) maar mijn idee was dan eigenlijk wel dat de normale platen er ook tussen staan als die meer top 40 waardig zijn op basis van de stats dan zien we duidelijk wat nederland nou ECHT de 40 beste platen van de week vinden terwijl de gewonere top 40 de normale hits kiest wat we gewend zijn. beid elijsten zullen op vrijdag 6 uur (of 18 uur als je geen account hebt) te zien zijn
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Goed idee Corne, elke maand een themalijst! Verder ben ik blij dat Son Mieux door is en dat ik JVKE deze week de beste nieuwkomer vindt. Maar ik mis ook heel veel goede platen, zoals Inhaler met Love Will Get You There (ineens uit de stemlijst gehaald, maar niet in de Tipparade gekomen..?) of WIES met Ik Zie Ik Zie. Valt me op dat dit soort platen die veel gedraaid worden op 3FM niet eens een Tipnotering halen, maar dat Broederliefde en Boef er wel inkomen, terwijl deze hits alleen op FunX worden gedraaid en in de Spotify Top 50 staan (en op basis daarvan even in de Tipparade mogen en vervolgens de Top 40 niet gaan halen?) Nou ja, er zal toch wel niets worden gedaan met de zaken die me hier opvallen....
Top 40 profiel van Corne Van Gils
Corne Van Gils  - 
Klopt Meghan Trainor-Made you look komt ook top 40 binnen en gaat vanavond de volle strippenkaart hebben bij Q music Repeat of niet!!!
Top 40 profiel van DMP.TV
DMP.TV  - 
''Made You Look'' van Meghan Trainor is ook wel door. Doet het heel goed op streaming. Is een TikTok hitje.
Top 40 profiel van John
John  - 
@ Corne: In de single top 100 staan meestal wel 40 kerstnummers rond de kerst.
Top 40 profiel van Corne Van Gils
Corne Van Gils  - 
Ik denk alleen Son mieux: This is the moment. En eindelijk Ava Max: Million dollar baby. Door naar de top 40 zijn!!!
Top 40 profiel van Corne Van Gils
Corne Van Gils  - 
Ja Goed idee een aparte kerst top 40.Ik zou het zelfs elke maand Thema top 40 van maken. Zoals Carnaval, EK & Wk ,Zomer top 40 bijvoorbeeld.
Top 40 profiel van Jeroen Hekkema
Jeroen Hekkema  - 
en wie zijn er door naar de top 40?
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
eigenlijk zou ik het wel leuk vinden als er tijdens kerst (lat zeggen na midden november want dan komt meestal mariah carey al weer in de st40) een kerst top 40 is naast de gewone niet persee meetellend voor punten maar het laat de echte actuele lijst zien MET kersthits op de juiste plek. de nieuwere kerst platen idie dit jaar utigebracht worden kunnen nog gewoon in de gewone top 40 zoals vorige jaar ed&john op #1 stonden MET kerst.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
lastig te zeggen welke platen plek moeten maken: multicolor (37>40), LWY? (pls niet)(38>38), davina??(36>36), jihno(30>35), benson bone???(pls niet)(33>34), bruna boy ft ed(28>33), electric life(25>32), onerepublilc(27>31), klop klop(22>29).
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
record voor mau p? 5 weken #1? en avamax stijgt goed door EN is dan eindelijk toch ok door met million dollar?! pls?! ezra mag ook wel mee maar di egaat et zo echt niet halen. selenea gomez verdient meer aandacht. golden hour heb ik hoge verwachtingen voor. de tip verlaters: ava max door. maghan is denk ik ook door omdat hij gisteren middag nog ge repeated is bij repeat of niet. son mieux gaat het hem ook zeker lukken. arcaze denk ik niet. en helaas voor adelle gaat het hem ook niet worden jammer. 3/5 door
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Weer vooral Nederlandse bagger. En weer een nl Hiphop binnen op 10. En een Selena Gomez - Harry Styles en Jason Derulo kruipen maar 1 plekje omhoog. Erg jammer. Hoop dat Million Dollar Baby nog door is naar de top 40. En hopelijk volgende week Weapons erachter aan.
Top 40 profiel van Sven van Vliet van vliet
Sven van Vliet van vliet  - 
Isshowspeed is toch alleen maar een meme haha wel bijzondere video's heeft hij
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Sloapst doe de Zwadde? Woar binnen dien riesen bezzems om schoon te vegen dij boudel. Of mour de trekker der bie mien jong?