Tipparade

week 7 (15 februari 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
25
-
1
Details Joji - Run
-1


13 Reacties


Log in om te reageren.

Mark muzee  - 
Toch wel weer wat verschuiving in de tipparade. Zelfs Joe Buck er in met "white roses". Welkom in de "parade" van (hiphop/ rap /dj's / gevestigde namen) . Jammer dat het nummer niet gezongen wordt door bijvoorbeeld een Ed Sheeran . Dat zou zeker schelen in de kans om in de Airplay lijst te komen. Met andere woorden gedraaid worden . En waarschijnlijk nog wel een hit worden ook lol .
Vernon Nab  - 
Eens @John, zou ook genoeg plek voor zijn
John  - 
Ik mis in de tipparade de nieuwe track van 5 Seconds Of Summer!
John  - 
Alleen Kris Kross en Khalid door.... Roddy Rich had al weken in de top 40 moeten staan.... maar ja het zijn al lang niet meer de populairste tracks die in de top 40 staan....
Marco Gerritsen  - 
Inderdaad weinig hitpotentie bij de nieuwe. Sam Smith altijd wel goed voor een hitje, en Miss Montreal altijd goed voor wat (veel) airplay. De andere nieuwe verwacht ik niks van al vind ik die Run van Joji wel een toffe track.
Wesley Steenbergen  - 
ook opvallend: lijst staat nogal vast en weer AS op 1, denk dat Top-40 te veel goed scorende tracks heeft
Wesley Steenbergen  - 
2 goede doorstromers, al zou het hilarisch zijn als fransie binnenkomt. Rest denk ik geflopt. Get Older beste nieuwe, al is Deze nacht een remake weer van All night long. Stop nu eens met slechte remakes (I mean: Perfect L&S, Nacht, Narcotic, Con Calma, veel van KKA, het zijn er te veel!)
Sander Hindriks  - 
Ik vind dat de Pussycat Dolls hier ook wel tussen hadden moeten staan
MrMusicSteijl  - 
Tijden herleven weer eens met de AS op 1 in de Tipparade 👍 😊 Relatief veel zittenblijvers, dus die moeten er eigenlijk uit. En verder heel teleurstellend dat goede nummers niet hard stijgen: Pearl Jam, Gregory Porter, Krezip en Tame Impala 🤔🤔 Bij de nieuwe binnenkomers zijn er een aantal goede, zo ben ik heel blij met Joe Buck, Sam Smith en Dotan. Het is geen toplijst deze week.
Henk Sants  - 
Wat dinken joe der van: Nr 1 van vurrige week Roses flopt?, Fransie mien hoije vrund in de top Hai de sinten en zai de spullen. Nikki Sjem en Vera dral weer oet (flopt) en Emeniem is met de hakken over de top 40 sloot denk ik. Melle is drook oet noa drij weken al: Dij Gipsie women. Sneu dat dat flopt is moar goud. Kalied en Discloseur ook in de vattig, mooije boudel! Loop naait vor lopt direkt deur noar de vattig. Goud! Binnen wel juweeltje binnen kommen: Joe Buick, Boontjes zien loontjes en Anne Marie. Joji en remme is veur mie ain verazzen dat dij drin stoan. Veur joe meschain ook? Grout nis Hinderk.
Vernon Nab  - 
Veel nieuwe, weinig hitpotentie. Nog nooit van Remme gehoord, dus vind het wat vreemd dat dat de hoogste is. Khalid door top, KKA kan ik mee leven, misschien Roses ook, zou ik zeker leuk vinden.
Chartfreaker40 freak  - 
vreemd dat billie haar nieuwe bond thema nummer er niet in staat die vandaag uitkomt
Rob  - 
Loop niet weg; al de top 40 in knap hor🤔🤔