Tipparade

week 28 (13 juli 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


20 Reacties


Log in om te reageren.

Martijn Schipper  - 
Ik ben wel blij dat R3HAB eindelijk in de top 40 staat met dit lekkere nummertje
Mike Hospers  - 
Terecht dat R3hab enige Top40 binnenkomer is deze week, geen ander nummer die goed genoeg scoort deze week om de Top40 te halen. Volgende week kansen voor OneRepublic en Post Malone. Binnenkomers weer allemaal logisch te verklaren! Benieuwd naar die nieuwe Maan. Die van Blanco Brown erg leuk trouwens! (Old Town Road + Cha Cha Slide = The Git Up), daarmee ook de enige uit deze hele Tipparade die ik echt een top40 notering gun..
Martijn Poortvliet  - 
@Freek Luiten: Ja, op 20 april van dit jaar zelfs nog, door John Legend en John Mayer. Keer daarvoor was in 2012.
Wesley Steenbergen  - 
@Valerie, true, maar Alvaro wordt te vaak genegeerd. Je kan nu op dat nummer stemmen in de stemlijst (helemaal onderaan)
Wesley Steenbergen  - 
Zomertijd komkommertijd? Vorig jaar 9 entries in deze en vorige week , nu 'slechts' 5 (wat redelijk normaal is) maar slechts 1, dat gebeurt me toch te vaak.
Valerie Verschelde  - 
Ik hoop dat Alvaro Soler's laatste single La Libertad snel in de Tipparade komt, want dit is echt een topplaat, vol vreugde, energie en positieve vibes en verdient het echt om een grote hit te worden deze zomer!
Henk Sants  - 
Sneu veur Adje en de Laiwinnen moar Jan Smit holdt vol veur de volgnd wedstrid van de wichter op 26/8 tegen Estlaand.
Henk Sants  - 
Dij nederhop is de nederhoop jongens!
Henk Sants  - 
Wat ain goije noteren veur Lu Bach, en Moan en Dou Moar Dave! Kom op jongens joe kinnen t. Guus mien jong nog ain poar deuntjes der bie en staaist in de vattig! Doem op veur die!
Marco Gerritsen  - 
Komkommertijd, ook in de muziekwereld.
Martijn Poortvliet  - 
Weinig doorstroming verbaast me niets. Weinig nieuw materiaal uit dat het goed doet in de afgelopen weken, op wat Nederhop na.
Sander Hindriks  - 
Vind het weer een knap waardeloze tipparade de enige klapper is Beyoncé.Dimitri Vegas en Post Malone zijn ook nog wel oke. maar de rest weer teleurstellend. Zara Larsson had ook allang in de top 40 mogen staan. Ze heeft super goeie nummers uitgebracht maar geen 1 red het om in de top 40 te komen.
Nick de Rooij  - 
DS wordt denk ik nieuwe van Guetta & Martin Solveig komt morgen uit. Eigenlijk nu al verwacht al hier in de tip
Nick de Rooij  - 
Jammer idd alleen R3hab, hoop dat Lucas & Steve x Deepend, Guy Sebastian, Hardwell & Trevor, Sam Feldt, Post Malone (Goodbyes) en Instagram wel lekker nummer
Roy Spijkerboer  - 
@Wesley, zou Power Over Me wel zijn, denk ik.
Roy Spijkerboer  - 
Alleen R3hab? saai
Wesley Steenbergen  - 
De enige binnenkomer is wel een goede, maar wie gaat er dan uit: Power over me of The way you take time? (Of worden we varrast en wordt het No sleep of Carry on)
Wesley Steenbergen  - 
Eerlijk is Instagram (al direct na release) de enige goede track die binnenkomt die we kunnen horen, Lu Bach is fout maar wel goud bedacht. Kan weleens gekke dingen doen die track, lijkt tussen Gers Pardoel en Nielson in te staan dit. Wel gek dat Wij zijn Nederland er wel in blijft staan hier (omdat het niet specifiek om de oranjeleeuwinnen gaat?)
Frank Zweers  - 
Zo te zien heeft de Top 40 maar 1 binnenkomer.
Freek Luiten  - 
Nummer 1 en 2 blijven staan. Is dat al eens eerder voorgekomen? Eén van jullie weet dat vast!