Tipparade

week 20 (18 mei 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


19 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Nick de Rooij
Nick de Rooij
Kriss Kross & Snelle zijn zoiezo door denk ik, en Guetta, Avicii, Kygo (denk ik wel door boost van Q's repeat of niet), Imagine Dragons en Alan Walker misschien
Top 40 profiel van Niels Vernooy
Niels Vernooy
hehe eindelijk weer echte artiesten Bruce Springsteen (wat een klassebak) een artiest die zijn gewicht in goud waard is, nu nog wat zomers kom op WIMKE VAN OOIJEN!
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
Eindelijk binnen: de nieuwe Bruce Springsteen, een heel mooi nummer. Is ook de enige interessante nieuwkomer deze week. Okay, KrissKross wellicht ook. Verder veel te veel NL-Hip-Hop-Bagger in de lijst, hetgeen ten koste gaat van lekkere hits en Top-40 gegadigden als Joe Buck, Lauren Daigle, Dean Lewis, Matt Simons, Capo/Keys/Farruko (heerlijk nummer!) en Mark Ronsson f/Lykki Li (die moet gewoon naar de Lijst der Lijsten). Had wel verwacht dat Kalvijn en Imagine Dragons eens naar de Lijst gaan. De eerstgenoemde hoeft van mij niet per se, maar de laatst genoemde wel. Hopelijk volgende week in de Tipparade: Pitbull f/Daddy Yankee, de nieuwe Rammstein (de oude mag er ook nog steeds zeker in!), Caravan Palace met Miracle, Maitre Gims f/Alvaro Soler met Lo Mismo en de nieuwe single van de Française Zaz met Que vendra. En laten we de nieuwe Sandro Cavazza en Lewis Capaldi niet vergeten!
Top 40 profiel van Sander
Sander
Adam Lambert en Alvaro Soler hadden een plekje moeten hebben in de tipparade
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
@RD Ah dat is wel jammer maar moet wel eerlijk zeggen dat Mother Tongue het enige nummer is dat ik ken van BMTH
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
Ah, Joy..
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
3 goeie tracks door, al moet ik nog een beetje wennen aan I Don’t Care. Hoe Het Danst en Joy vind ik nu iig al tof! BTS, Benny Blanco (helaas) Lost Frequencies halen het niet. Jammer dat Alan Walker, Dean Lewis, Matt Simons en Lauren Daigle. Lil Dicky heb ik nog enige hoop in, want die MOET erin. Verder mogen van mij Logic & Eminem erin met Homicide en David Guetta en RAYE met Stay. Twee lekker nummertjes. Just You And I erin via de stemlijst, beetje laat wel. Ben benieuwd naar de nieuwe KKA, maar hij lijkt vgm best wel héél erg veel op Hij zien Van Mij. De cover lijkt erop, Tabitha staat er ook al op, alleen Kraantje is nieuw en de preview op Kraantjes insta leek al heel erg op Hij Is Van Mij. Dus daar verwacht ik niet zo heel veel van
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
Yessss!! Mother Tongue van Bring Me The Horizon staat eindelijk in de stemlijst! Een van mijn favoriete nummers van 2019. Hoop dat het een hit wordt. Als je het niet kent, check t ff out!
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@Sander Hindriks op basis van social media net als Halsey en de nieuwe van Kris Kross Amsterdam maar je richt je natuurlijk enorm voorspelbaar op Ronnie Flex.
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Mooi dat Marco het hoalt het en Atje messchain volgende week in dij top 40. Mooije boudel din! Broes is ook binnenkommen. Mooi zo! Staarkte!
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Verder wel jammer dat On my way, Birds, Open up, carry on , Earth zo langzaam gaan en dat Herres (zeg ik als Feyenoorder) en Tough love ook nog niet erin zijn maar wel goed stijgen. Weer veel goede tracks die lijken te floppen
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@Marco titel van de nieuwe Ronnie Flex zal vast meewerken..
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Dat de nieuwe single van Ronnie Flex al in de tipparade staat, hoort bij de Tipparade nieuwe stijl. Grote releases, of hit-artiesten die een nieuwe single uitbrengen verschijnen daar al in. Dit maakt de Tipparade (en ook de Top40) wat sneller. Al lijkt de Tipparade momenteel wel het kerkhof voor de Nederhop-singles.
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
I Don't Care & Hoe Het Danst?
Top 40 profiel van RD
RD
Joy door yay, vind Doom Days beter maar t is nog steeds goed
Top 40 profiel van RD
RD
@Martijn Mother Tongue is zeker goed heb ook gestemd maar BMTH heeft wel veel betere nummers die gewoon vol genegeerd zijn.
Top 40 profiel van Sander
Sander
Het nummer van Ronnie Flex is nog niet eens uit of hij staat al al weer in de lijst en dan vraag je je af op basis van wat ? verder veel waardeloze binnenkomers. Had gehoopt dat Kris Kross Amsterdam weer een goeie internationale artiest zou vragen voor de volgende hit maar nee hoor. En Snelle heb ik ook helemaal niks mee. Tom Walker en Halsey zijn de enige leuke binnenkomers
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Ergo 3 goede tracks door!!
Top 40 profiel van Hendrik Ritskes
Hendrik Ritskes
Volgens mij gaan BTS, Ed Sheeran & Justin Bieber, Marco Borsato & Armin & Davina en Bastille in ieder geval door. Misschien dat Benny Blanco het ook nog heeft gehaald? Een frisse lijst met vijf of meer binnenkomers mag ook wel weer eens. Veel van mijn favorieste tracks blijven hangen in de tipparade: Alan Walker, Dean Lewis, Matt Simons en Lil Dicky gaan toch hopelijk niet definitef de mist in?