Tipparade

week 2 (12 januari 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


26 Reacties


Log in om te reageren.

Anders Lundgren  - 
Ik zit te wachten tot de track van San Sebastian & Kris Kiss (genaamd Close) in de Tipparade komt! En hopelijk natuurlijk in de top40. Vind het zo'n super vette track!!!!!!!
MrMusicSteijl  - 
Het zal toch niet zo zijn dat volgende week Zara Larsson naar de Top 40 gaat gezien het feit dat ze op plek 1 staat?! Dit nummer had allang exit moeten gaan. Heel jammer dat Dom Dolla op 2 blijft staan en ook zeker jammer dat Los Unidades maar 1 plek stijgt net zoals Frances. Best wel een aardige cover van haar. Hopelijk gaan genoemde titels volgende week wèl naar de Lijst der Lijsten en dan nemen ze hopelijk de volgende nummers/artiesten mee: Pink, Douwe Bob & Jacqueline, Guy Sebastian, Calvin Harris, Sia en Aya Nakamuria. Die laatste heeft wel heeeelllll lang in de stemlijst gestaan, maar heeft het nu dan toch eindelijk gehaald! Ik mis nog Maitre Gims & Alvaro Soler met Lo Mismo in de Tipparade. Verder interessante binnenkomers deze week!
Roy Spijkerboer  - 
Fire On Fire niet!?
Roy Spijkerboer  - 
Naar de top 40: Hero en Frontrowticket?
Wesley Steenbergen  - 
Lastig deze week, zie op het 1e gezicht niet wie hieruit door zou moeten gaan. Veel nummers plakken ook rond waar ze stonden. Helaas nog geen Guy Sebastian. Frances loopt ineens ook geen vaart. Die nieuwe van Harris is echt vet. Verder Sia ook for top40-president!
Wesley Steenbergen  - 
Wulf zou kunnen met zijn airplay, maar ik vind dit een van zijn minste hits. Hero, haha, liever niet, maar ja. Wat anders? VGM geen goede releases die dit zouden kunnen skippen (leuk dus als er geen AS is). 3e nieuwe zou #14.000e hit zijn. Doen ze het daarom zo weinig?
Dddddddz  - 
Alleen maar kutnummer in de tipparade en geen leuke top40-binnenkomers
Dddddddz  - 
Alleen maar kutnummer in de tipparade en geen leuke top40-binnenkomers
Nick de Rooij  - 
I Found You kan ook nog wel binnenkomen, heeft op airplay op: 538,Q,Slam en 3FM
Hendrik Ritskes  - 
Geen audio of video van de nieuwe Sam Smith en Calvin Harris? Wil graag weten hoe die beide klinken...
Sander Hindriks  - 
geen 1 nl Hiphop binnengekomen dat werd tijd jaar begint goed . Maar wel paar goeie binnenkomer waaronder Calvin Harris Sam Smith en Sia
Wesley Steenbergen  - 
Calvin Harris is echt goed, https://www.instagram.com/p/BsWhjB9h_YP/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading (geen account nodig)
Martijn Schipper  - 
6 eruit en dus 6 nieuwe. Alleen Wulf naar de top 40 denk ik, heel misschien the Galaxy? Zelfs Wulf lijkt mij een beetje een twijfelgevalletje. Misschien nog Boef en Lijpe Terug Naar Toen erin? Verder verlaten I Found You, Hey DJ, Voor Jou en Later Bitches!! de Tip. Redelijke binnenkomers, al is Sia een raadsel voor mij. Die is al zo lang uit!? Copines wel leuk, Post Malone (die komt vast binnenkort binnen) ook. De rest heb ik nog niet gehoord. Verder, 13e week voor Zara Larsson!
Wesley Steenbergen  - 
Boef staat in stemlijst
Robin van der Veen  - 
@Sander Hendriks, mijn god, wat kan je overdrijven wat betreft die NL Hip-Hop zeg. Dat t je ding niet is, oke. Een hitlijst is een samenvoeging van verschillende smaken en stijlen. Het is geen Sander H-Top 40. Komt op mij ook over alsof je alles bij voorbaat als afschrijf omdat t nu eenmaal NL Hip-Hop is. Daarnaast Sam Smith aanprijzen als binnenkomer terwijl die je die plaat nog niet eens gehoord hebt... wat nou als dát pas een baggerplaat is?
Sander Hindriks  - 
@Robin van der ven waarschijnlijk ben jij een hele erge hiphop fan want anders hap je niet zo. En hoezo overdrijf ik er zijn weken bij geweest dat driekwart van wat er binnen kwam in de tipparade nl Hiphop is. is te veel van het goeie. En je hebt gelijk een hitlijst moet een samenvoeging zijn van verschillende muziekstijlen. maar kijk eens voor de grap in de spotify top 50 bijna de helft Nl hiphop en de rest moet het met de andere helft doen. En even over Sam Smith in hem heb ik wel vertrouwen dat dit een goed nummer word vooral in combinatie met Normani.
Marco Gerritsen  - 
Haha zo eens met Robin je zou je maar zo druk maken om een genre dat zelfs als het niet binnenkomt je er nog even over moet zeiken. En dan een track aanprijzen omdat een artiest (die 4 tracks uit heeft waarvan 0.5 goed waren) er aan meewerkt, voordat je het hebt gehoord... lachwekkend.
Roy Spijkerboer  - 
@Sander, ik snap dat je die muziek niet leuk vind en dat je dat niet in de Top 40 wilt zien. Maar Robin heeft wel een punt met dat je het er altijd over hebt. Bij bijna elke reactie van jou staat er iets in over de NL hip-hop. Na 1 keer weten we het ook wel. En wat Calvin Harris betreft, maakt vaak mooie nummers dus ik geloof wel dat het een lekker nummer is ook al heb ik hem nog niet geluisterd. Maar je weet maar nooit
Wesley Steenbergen  - 
@Roy: Check dat nummer van Calvin Harris morgen of nu al een stukkie op zijn insta
Sander Hindriks  - 
Klopt blijf het een grote irritatie factor vinden vooral omdat ze aan de lopende band singles uit brengen en er geen eind aan komt. Maar over deze lijst ben ik erg positief.als de lijsten zo blijven hoor je me niet meer. Vind ook niet dat NL hiphop niet in de top 40 thuishoort maar de laatste jaren is het een plaag.
Sander Hindriks  - 
Nog even wat single feitjes Bizzey heeft afgelopen jaar 25 nummers uitgebracht. En Ronnie Flex 17 nummers eigen werk of samenwerking is dat niet bizar veel dan ? En als ze allemaal direct de top 10 van Spotify vullen is het niet gek dat de hitlijsten er mee doodgegooid worden. Meer wil ik er niet over kwijt en zal het er niet meer over hebben.
Sander Timmerman  - 
@Hendrik De nummers van Calvin Harris en Sam Smith komen morgen pas uit, nog even wachten dus
Jimmy  - 
Ik vind het jammer dat Jax Jones na 6 weken nog steeds geen dance smash is geworden. Mag wel vind ik.
Martijn Schipper  - 
Dat ben ik helemaal met je eens @Jimmy
Ivar Sip  - 
Fijn dat eindelijk iemand anders ook eens wat zegt over Sander, dat beunen over NL hiphop doet ie al twee jaar wekelijks of zo
Jimmy  - 
Ik ben het wel eens met Sander. Het is een virus in de muziek. Nederlandse rappers die als paddenstoelen uit de grond komen maar niks vernieuwends brengen. Altijd de zelfde domme teksten, de zelfde simpele beats. Geen talent. En die massaproductie zorgt ervoor dat veel goede muziek niet de plekken kan halen die het verdient. Mij zal je er verder ook niet meer over horen. Maar het frustreert mij soms ook wel.