Tipparade

week 17 (28 april 2018)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


17 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van
Zonde van San Holo, onwijs goed nummer, 538 had hem eigenlijk nog een beetje kunnen helpen met een Dance Smash maar ja die geven ze liever aan de billenlik-opties die het meestal niet eens halen, of de nummers die het juist zeer zeker gaan halen. Erg jammer.
Top 40 profiel van Valerie Verschelde
Valerie Verschelde
Ik ben blij dat Alvaro Soler's geweldig nieuw nummer La Cintura eindelijk in de tipparade is binnen geraakt. Nu duim ik ervoor dat La Cintura van Alvaro in de top 40 komt, en naar 1 gaat! Voor mij is La Cintura de allerbeste song van dit jaar, en niemand kan tippen aan Alvaro!
Top 40 profiel van Lucas
Lucas
Krijgt Right Here Right Now enige Airplay. Ik kan het nergens vinden op the Spotify top 200
Top 40 profiel van Silento123
Silento123
Misschien een populariteitsboost gehad bij z'n 50 jarig jubileum? Het is maar een gokje.
Top 40 profiel van
Jamer dat de nieuwe Kylie niet binnen komt, erg veel nummers inde lijst die er te lang in staan, elk Pink nummer komt automatisch binnen terwijl er zoveel andere artiesten zijn
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
One Kiss stijgt flink naar 10 in de Airplay Top 40 en flink naar 1 in de Streaming Top 40. De track is de enige hit die in de bovenste 10 van de streaming en airplay top 40 staat. One Kiss staat dus op 1 in de Top 40.
Top 40 profiel van Jeroen Hekkema
Jeroen Hekkema
avicii - wake me up,denk re-entry
Top 40 profiel van Lucas
Lucas
Dus Let Me, No Tears Left To Cry en Wake Me Up zeker deze week. 2 alarmschijven + Wake Me Up staat in het artikel. Geen San Holo dus, deed die track het zo slecht om er al na 4 weken uit te gaan terwijl er wel meer in staat dat het bijna zeker niet gaat halen?
Top 40 profiel van Julian
Julian
Let Me en No Tears Left To Cry sowieso al binnen.
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo
Ik verwacht morgen nog voor 1 week Friends op 1, dan neemt X of One Kiss het over. Qua Avicii denk ik dat ze het bij 1 nummer houden (Wake Me Up!), die als postuum zal binnenkomen rond de positie 27. Verder zal Ariana Grande in de top 20 binnenkomen, en zal Zayn rond 33 binnenkomen. Ook hebben we denk ik San Holo nog nieuw rond positie 37. Omdat de nummers 30-40 vrij jong zijn, kan het zomaar zijn dat Rita Ora met misschien wel beide hits tegelijk uit de lijst zal zijn morgen. De kans is in ieder geval zeer groot dat ze met beide hits flink zal zakken.
Top 40 profiel van Julian
Julian
Ik heb geen idee...
Top 40 profiel van Freek Luiten
Freek Luiten
Kan iemand mij vertellen wat The Who hier doet? Waarom komt deze plaat uit 1968 in de Tipparade binnen?
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
De Who track is een foutje
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk
Avicci krijgt echt geen re-entry in de top 40 morgen waar baseren jullie dit op? Alarmschijf Alvaro Dancesmash San Holo?
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Ik denk idd Let me en No Tears left no cry binnen en Re-entry Avicii (hopelijk 2, denk 1), wellicht Right here right now
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@Mark Heemskerk wait and see
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
@Mark Heemskerk: https://www.top40.nl/hitlijsten-top-40-avicii-hoogste-binnenkomer Dus Avicii staat 22 of lager (check link en top40 meeste punten en je snapt het) en de andere 2 nieuwe zijn Let me en No tears left no cry