Coverafbeelding Sunnery James & Ryan Marciano, Ginge, QG - Better Things
  • Statistieken
  •   6 wkn Tipparade
  •   2021

Artiestinformatie

Land   Nederland

Sunnery Gorré en Ryan de Lange werken al sinds 2009 samen en hebben zich in een ongekend tempo opgewerkt in de wereld van aansprekende dj’s. Al snel brengen ze aansprekende tracks uit, waaronder Just Believe, Pondo, Snitch en We are. Via Spinnin’ brengen ze in 2013 de thema’s voor Dance Valley (Triton) en Energy (Firefaces) uit. Die laatste staat dat jaar ook in de Tipparade.


Na Drums Of Tobago, dat in december 2016 verschijnt, komen ze in 2017 met het commerciëlere The One That Got Away, waarop de vocalen van Clara Mae te horen zijn. In 2017 maken de twee hun programma Sexy By Nature ook voor Radio 538. Savages, hun nieuwste track die in april 2018 verschijnt, wordt de 1250e Dance Smash bij Radio 538. Halverwege augustus 2019 duikt het duo weer op in de Tipparade met In My Bones. Drie maanden later maken ze met Guus Meeuwis de track Nooit Meer Verliefd.

In 2020 maken ze met Rani de track Life After You. Een jaar later maken ze samen met Dragonette, Cat Dealers en Bruno Martini de track Summer Thing. In mei 2023 gaan ze de samenwerking aan met Sofi Tukker en brengen ze de single Trompa uit.

Songinformatie

ArtiestSunnery James & Ryan Marciano,
Ginge,
QG
Titel Better Things
Lengte 2:45
Componist(en) Jasper Kuijper · Sunnery James Gorré · Ryan Marciano de Lang · Quinten Gorré · Renée Rijpstra · Robeleh Hasper
Producer(s) Jasper Kuijper, Sunnery James Gorré, Ryan Marciano de Lang
Platenlabel Sono Music
Catalogusnr digitale single
Releasedatum 26-11-2021


Positieverloop