Streaming Top 40

week 1 (4 januari 2023)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


6 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
maar eminen moeten jullie mij nou nog eens uitleggen die komt uit 2005
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
grote schoonmaak 3/3 met 22 superstippen, claud een maan&goldband op het erepodium met een brons voor remma? we hebben ook te maken meet 21(!) (re)entry's en maar 4 etry's daarvan. de kerst is nog niet helemaal voorbij logisch meet maandag 2de kerstdag en oud&nieuw dus mariah nog op 5 goldband profiteert ook lekker ineens. oliver tree profiteert ook weer lekker. flemming gaat ook lekker. automatisch? katnuf? nog een mooi abba voor een weekje in de lijst. en wie is die #40?
Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
@Erik R, Noodgeval profiteerde afgelopen week van de Top 2000 playlist bij de streams, heeft verder geen rotaties meer, een nieuwe opleving blijft uit.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Het zijn vaak mooie platen die de kerst bezingen, maar toch verstoren ze de normale gang van zaken. Die lijkt nu weer hersteld. Wat me vooral opvalt is dat Noodgeval weer als een speer omhoog gaat en ook nog geniet van relatief veel airplay. Gaat deze plaat een opleving krijgen in de Top40 deze week? Ook opvallend is de wederopstanding van Rema, maar deze heeft geen airplay meer bij de grote stations.
Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
@Wesley. Er zat nog een Kerstdag in de meetweek.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Hè? Nog steeds 5 kersthits hier? Bij de vorige lijst (28-12) was kerst al geweest. Wat doen ze hier nog?