New Releases: Stefania dropt track voor OranjeLeeuwinnen

- Releases

 Kygo Dean Lewis Lucas & Steve
New Releases: Stefania dropt track voor OranjeLeeuwinnen

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe releases voor je op een rij. Deze week zetten we onder andere Run Together van Stefania en Never Really Loved van Kygo en Dean Lewis in de vitrine.

RUN TOGETHER – Stefania
Voor het WK-voetbal in Qatar moeten we nog even wachten tot eind november. Maar deze zomer hoef je het niet zonder voetbal te doen, want de OranjeLeeuwinnen zijn vastbesloten om hun EK-titel, die ze in 2017 in eigen land veroverden, te verdedigen tijdens het EK in Engeland. Hoewel de voortekenen niet echt goed zijn – de ploeg ging onlangs met 5-1 onderuit tegen het Engeland van oud-bondscoach Sarina Wiegman – brengt oud-Eurovisiesongfestival-deelneemster Stefania Liberakakis de sfeer er goed in. Run Together zal het lijflied van de Leeuwinnen zijn en is geproduceerd door 2 Brothers On The 4th Floor.

NEVER REALLY LOVED – Kygo ft. Dean Lewis
Dean Lewis scoorde in 2019 een dikke hit met Martin Garrix. Used To Love kwam tot de negende plek in de Nederlandse Top 40 en stond 20 weken in die lijst. Iets minder dan drie jaar later schakelt Kygo de Australische singer-songwriter in voor Never Really Loved. Het resultaat is opnieuw een track die perfect past bij de stem van de zanger. Kygo heeft het er ondertussen maar druk mee. Hij scoort momenteel nog een hit met DNCE: Dancing Feet zakte vorige week van 34 naar 37 in de Top 40.

SUMMER LOVE- Lucas & Steve x RetroVision feat. Erich Lennig
In 2016 maakten Lucas & Steve de track Summer On You met Sam Feldt en de vocalen van Wulf. De zomerse track stelde toen Wulf aan Nederland voor en leverde Lucas & Steve hun debuut op. Deze week verschijnt Summer Love, opnieuw een zomerse track waarbij ze nu met RetroVision werken en Erich Lennig aan je voor willen stellen. 

In de Tipparade van deze week check je nog veel meer nieuwe releases, zoals Dans M'n Ogen Dicht van Meau en Racoon.

DANS M'N OGEN DICHT- Meau & Racoon

HOT IN IT- Tiësto & Charli XCX

NAAR DE MAAN- Maan & De Jeugd Van Tegenwoordig

Nog meer dikke releases vind je in onze playlist op Spotify,