New Releases: P!nk en Rag'n'Bone Man brengen duet uit

- Releases

 Rag'n'Bone Man P!nk Years & Years Imanbek Sean Paul ((JAM)) Sofia Reyes Justin Mylo Doja Cat Sza Armin Van Buuren Twenty One Pilots Nathan Dawe Anne-Marie
New Releases: P!nk en Rag'n'Bone Man brengen duet uit

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe releases voor je op een rij. Deze week check je nieuwe muziek van onder anderen Rag‘n’Bone Man en P!nk, Years & Years en Imanbek, Sean Paul en Sofia Reyes.

ANYWHERE AWAY FROM HERE – Rag‘n’Bone Man featuring P!nk
Met All You Ever Wanted vierde Rag'n'Bone Man de afgelopen maanden zijn comeback, maar heel succesvol werd die in Nederland niet. Het nummer bereikte wel de eerste plaats in de Tipparade, maar de Top 40 werd niet gehaald. Nu is het tijd voor een nieuwe knaller en dat is een samenwerking met niemand minder dan P!nk. Dat klinkt misschien verrassend, maar als je de Amerikaanse zangeres de laatste jaren hebt gevolgd, dan weet je dat haar muzikale koers wat veranderd is. Ze proeft steeds meer aan country en aan folk. Nu is Rag'n'Bone Man al jaren verslingerd aan het rauwe geluid uit Nashville en dus komen beide paden mooi samen. Volgens de Britse zanger gaat Anywhere Away From Here over het ontsnappen uit en vermijden van ongemakkelijke situaties.

STARSTRUCK – Years & Years
Years & Years leerden we in 2015 kennen via de hits King en Desire. Destijds was zanger Olly Alexander frontman van een band, die verder bestond uit toetsenisten en gitaristen Emre Türkmen en Mikey Goldsworthy. Korte tijd geleden maakten Emre en Mikey bekend Years & Years te verlaten. Het is nu een soloproject van Olly, die naast zanger ook nog acteur is. Zo schittert hij in de dramaserie It’s A Sin, die gaat over de aidsepidemie in het Londen van de jaren 80. De serie is bij ons te zien bij NPO Plus, maar zal in aanloop naar de Pride in Amsterdam in augustus op NPO 3 te zien zijn. Starstruck staat daar los van, al wil Olly met deze nieuwe track wel een jaren 80-sfeertje opwekken.

DANCING ON DANGEROUS – Imanbek & Sean Paul & Sofia Reyes
Imanbek is de eerste Kazachse artiest ooit die een Grammy op zak heeft. Hij kreeg ‘m voor zijn remix van Roses van SAINt JHN, die vorig jaar wereldwijd naar de eerste plaatsen van de hitlijsten steeg. De 20-jarige dj en producer maakte de track destijds na het werk op zijn kamer. Dankzij TikTok werd het een wereldwijd succes en inmiddels heeft de jonge artiest al samenwerkingen op zijn naam staan met onder anderen Rita Ora, Vize, Marshmello, Usher, David Guetta en met onze eigen Don Diablo. Op Dancing On Dangerous krijgt hij ook hulp van niet de minste namen, namelijk Sean Paul en Sofia Reyes. Die laatste Mexicaanse zangeres en actrice is vooral in Zuid-Amerika mateloos populair en ook zij weet haar collega’s wel te vinden. Op Whoppa werkte ze bijvoorbeeld samen met Tinie Tempah en op 1, 2, 3 waren Jason Derulo en De La Ghetto te horen.

WAVES OF BLUE – Majid Jordan
Mocht je Majid Jordan niet kennen, dan zul je op basis van deze naam misschien wel denken dat je met een persoon te maken hebt. Niets is minder waar: Majid Jordan is een Canadees R&B-duo, dat bestaat uit zanger Majid Al Maskati en producer Jordan Ullman. De twee leerden elkaar kennen op een verjaardag van Majid in een bar in Toronto en hadden direct een klik. Nog dezelfde week gingen ze met hun muziek aan de slag. De rest is geschiedenis, zoals dat zo mooi heet. Inmiddels zijn de mannen vooral bekend van hun hit met Drake, Hold On We’re Going Home, dat in de Nederlandse Top 40 tot de elfde plek kwam. Waves Of Blue brengt je volgens Majid en Jordan naar je wildste en stoutste dromen. Het is de eerste single van het derde album van de groep, dat later dit jaar moet verschijnen. De track doet een beetje denken aan het vroegere werk van hun landgenoot The Weeknd.

Ook deze tracks moet je echt checken
De naam Emilio Behr zegt je waarschijnlijk weinig, maar ‘Justin Mylo’ zegt je misschien iets meer. Hij werkte in 2018 met Martin Garrix en Dewain Witmore samen op Burn Out, dat in totaal 5 weken in de Tipparade stond. Op I Remember werkt de Nederlandse dj en producer samen met het Britse producersduo STRNGRS. Doja Cat doet het op Kiss Me More met SZA, terwijl Armin van Buuren voor Weight Of The World zanger RBVLN inschakelde. Twenty One Pilots maakte deze week bekend dat hun volgende album op 21 mei zal verschijnen. Scaled and Icy zal 11 nummers bevatten, waaronder de nieuwe single Shy Away. De opnames vonden vooral online plaats, omdat frontman Tyler Joseph en drummer Josh Dun door de lockdown niet met elkaar in de studio konden duiken. De Britse producer Nathan Dawe belde voor zijn nieuwste rammer met Anne-Marie en rapper MoStack, die wel wat zagen in een samenwerking. Tot slot werkt de jonge Nederlandse dj en producer Tommy samen met Giorgio Sanches. Die laatste ken je misschien vooral als acteur in onder andere Spangas: De Campus, maar werkte eerder al samen met onder anderen Team Rush Hour, Gio en F1rstman.

I REMEMBER – Justin Mylo feat. STRNGRS

KISS ME MORE – Doja Cat feat. SZA

WEIGHT OF THE WORLD – Armin van Buuren feat. RBVLN

SHY AWAY – Twenty One Pilots

WAY TO LONG – Nathan Dawe, Anne-Marie & MoStack

GA NOG NIET – Tommy x Giorgio Sanches

Wil je nog meer nieuwe releases checken? Bekijk dan hier de releaselijst of ga naar onze playlist op Spotify!