New Releases: Maan doet 't met Goldband

- Releases

 Maan Goldband P!nk Tiësto Tate McRae Ofenbach R3hab Mart Hoogkamer Jason Derulo Shouse David Guetta Morten Raye Big2 Regard A7S Avril Lavigne Yungblud
New Releases: Maan doet 't met Goldband

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe tracks voor je op een rij. Deze week hebben Maan en Goldband hun samenwerking Stiekem uitgebracht en is er lekkers van onder anderen P!nk, Tiësto en Tate McRae, Ofenbach en David Guetta.

STIEKEM – Maan ft. Goldband
Maan en Karel Gerlach van Goldband hebben het heel gezellig met elkaar en nu blijkt dat de twee elkaar ook op muzikaal gebied hebben gevonden. Met Noodgeval brak Goldband deze zomer bij het grote publiek door, hoewel de groep voor het festivalpubliek al enkele jaren geen geheim meer was. Geheim is wel de liefde waar Goldband en Maan over zingen op Stiekem. Dat gaat namelijk over een verliefdheid die je liever nog niet aan de buitenwereld wil tonen. En laat dat nou net aansluiten op de situatie van Maan en Karel.

NEVER GONNA NOT DANCE AGAIN – P!nk
Met de aankondiging dat P!nk naar Pinkpop zal komen, begon het grote speculeren: zou de zangeres dan ook snel met een nieuwe track komen? Het antwoord is ja. Never Gonna Not Dance Again is een nummer met een duidelijk boodschap: blijf plezier maken in het leven, ook al zit het nog zo tegen. Het is iets wat ze niet van je af kunnen pakken. Het nummer is geproduceerd en mede geschreven door Max Martin en Shellback, die al talloze hits voor nog veel meer artiesten hebben geproduceerd. Of er ook een nieuw album van P!nk onderweg is, is helaas nog niet bekend.

10:35 – Tiësto feat. Tate McRae
Normaal hoor je de sound van Tiësto duidelijk naar voren komen op zijn tracks. Voor 10:35 koos de Nederlandse dj en producer voor een compleet andere benadering. Hij geeft de Canadese zangeres alle ruimte en dat levert een nummer op dat veel meer Tate dan Tiësto is. Is dat erg? Welnee. Het is misschien wel de meest dansbare song die Tate tot toe heeft uitgebracht. Het is een ode aan Atlantis The Royal in Dubai, een gloednieuw, luxe resort. “Tate en ik wilden een nummer maken dat de energie van een ervaring in Atlantis The Royal vastlegde en ik ben trots om te zeggen dat het gevoel van 10:35 en deze accommodatie allebei aanstekelijk zijn,” zo liet de Nederlander weten in een statement. Tate laat weten dat ze het vooral spannend vond om met zo’n merk in zee te gaan, maar ze is blij met de clip van het nummer. “De video is anders dan alles wat ik eerder heb gezien en het hotel is gewoon onwerkelijk.”

Ook deze tracks moet je checken
Ofenbach werkt op I Ain’t Got Worries samen met ‘onze eigen’ R3hab. Mart Hoogkamer koos in het SBS6-programma I Want Your Song voor Mijn Oranje Hart en dat moet volgens hem dé kraker worden voor het komende WK. Jason Derulo mocht van Shouse het aanstekelijke Won’t Forget You lenen en dat vormt de basis voor zijn ‘samenwerking’ met dit Australische duo. Het nummer heeft de titel Never Let You Go gekregen. David Guetta werkt weer eens samen met Morten en Raye en dat levert You Can’t Change Me op, dat in eerste instantie is bedoeld voor de clubs. Big2 draagt Baby Lima op aan zijn dochtertje, terwijl Regard en Drop G goed naar The Business van Tiësto hebben geluisterd. No Lie For You klinkt wel heel erg als de nummer 1-hit van de Brabander. A7S hoopt op een jumpstart van zijn nieuwste kindje en Avril Lavigne klinkt weer als vanouds op I’m A Mess, dat ze samen met Yungblud maakte.

I AIN’T GOT WORRIES – Ofenbach with R3hab

MIJN ORANJE HART – Mart Hoogkamer

NEVER LET YOU GO – Jason Derulo x Shouse

YOU CAN’T CHANGE ME – David Guetta & Morten feat. Raye

BABY LIMA – Big2

NO LOVE FOR YOU – Regard, Drop G

JUMPSTART – A7S

I’M A MESS – Avril Lavigne with Yungblud

Meer nieuwe muziek check je in onze playlist op Spotify.

Foto: YouTube