New Releases: Benny Blanco brengt BTS en Snoop Dogg samen

- Releases

 Duncan Laurence Benny Blanco BTS Snoop Dogg Joel Corry Becky Hill The 1975 Zoë Tauran Frenna DJ Khaled Drake Lil Baby Rotjoch Jonna Fraser Ronnie Flex Jandro John Legend Saweetie Savine
New Releases: Benny Blanco brengt BTS en Snoop Dogg samen

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe releases voor je op een rij. Deze week barst het van de samenwerkingen.

ELECTRIC LIFE – Duncan Laurence
Electric Life, de nieuwe track van Duncan Laurence, klinkt positief, maar gaat toch over een best zwaar onderwerp. Duncan vertelde onlangs dat het een persoonlijk liedje is en gaat over de overleden dierbaren die hij moet missen. Op Electric Life laat hij horen dat hij dit verdriet heeft weten om te zetten in hoop. Uiteraard opent Electric Life met de klanken van een piano, maar gedurende het nummer komen daar ook nog drums en gitaren bij.

CAMINO – Quique
Als je de naam Quique hoort, zou je denken dat je te maken hebt met een buitenlandse artiest. Niets is minder waar. Enrique Ebbink heeft dan wel Colombiaans bloed door zijn aderen stromen, hij groeide toch echt op in Nederland. Hij timmert sinds 2018 aan de weg met vooral Spaanstalige tracks, maar de laatste jaren heeft hij ook Nederlandstalig werk uitgebracht. Daaronder zitten onder andere de nummers Zenuwachtig en Makkelijk. Het Spaanstalige nummer Energia werd afgelopen jaar miljoenen keren gestreamd. Camino lijkt deze zomer de grote doorbraak voor Enrique te betekenen. Het nummer maakt handig gebruik van Chan Chan van Buena Vista Social Club, dat in 1997 5 weken in de Tipparade stond.

BAD DECISIONS – Benny Blanco with BTS & Snoop Dogg
Als er iemand weet hoe hij een hit moet produceren, dan is het Benny Blanco wel. Benjamin Levin, zoals de producer echt heet, zat achter de knoppen bij hits als Castle On The Hill van Ed Sheeran, California Girls en Teenage Dream van Katy Perry en Love Yourself van Justin Bieber. Met die laatste scoorde hij in 2020 een enorme hit met Lonely, dat in de Nederlandse Top 40 tot de tweede plek kwam. Daarvoor stond hij al met Eastside (met Halsey en Khalid) en met I Found You (met Calvin Harris) in de Lijst der Lijsten. Deze keer doet de Amerikaan een poging met de K-Pop-giganten van BTS en Snoop Dogg. Bad Decisions is de eerste single van Benny Blanco’s nieuwe album, dat binnenkort moet verschijnen.

Ook deze tracks moet je checken
Er ligt nog veel meer lekkers voor je klaar en daaronder zitten heel veel samenwerkingen. Joel Corry werkt op History samen met Becky Hill, The 1975 heeft een uiterst dansbare remix uit, Zoë Tauran doet ’t met Frenna, DJ Khaled schakelde Drake en Lil Baby in, Rotjoch nodigde Jonna Fraser, Ronnie Flex, Jandro en SHO uit, John Legend dook met Saweetie de studio in en Savine had verder niemand nodig voor Head Over Heals.

HISTORY – Joel Corry x Becky Hill

HAPPINESS (DANCE FLOOR EDIT) – The 1975

GEBRUIK ME – Zoë Tauran x Frenna

STAYING ALIVE – DJ Khaled feat. Drake & Lil Baby

LISTEN GIRL – Rotjoch, Jonna Fraser, Ronnie Flex, Jandro, SHO

ALL SHE WANNA DO – John Legend with Saweetie

HEAD OVER HEELS – Savine

Check nog veel meer andere nieuwe releases in onze playlist op Spotify.

Foto: Instagram / itsbennyblanco