Kensington brengt nieuwe single uit

- Releases

 Kensington
Kensington 2019

Donderdagmiddag verscheen de nieuwe single van Kensington: What Lies Ahead. Na Bats is dit het tweede nummer van hun nieuwe album. 

Ook verschijnt de single in een gelimiteerde oplage op 7 inch vinyl en zal te verkrijgen zijn in verschillende platenwinkels. Vanaf vrijdag 30 augustus ligt de single op vinyl in de winkels. De band schreef het nummer in Vancouver, ook werkten ze daar aan hun nieuwe album. Hier stonden ze stil bij de succesvolle achtbaan waar Kensington de afgelopen jaren in heeft gezeten. 

Kensington bij Domien
Ook komt Kensington deze middag langs in de studio van Qmusic tijdens de show van Domien. Hier spelen ze voor het eerst hun nieuwe single live vanaf het dakterras!
What Lies Ahead is nu ook te beluisteren op alle streamingsdiensten en de videoclip is te bekijken op YouTube. 

Nieuwe album Kensington
De single is het tweede nummer van hun nieuwe album dat 15 november uit komt. In mei bracht de band Bats uit, dit is de eerste single die ze na 2,5 jaar uitbrachten. Hun nieuwe album zal 'Time' gaan heten en zo vertelt Casper (gitarist) dat de nieuwe single van het album een optimistisch gevoel heeft. De video geeft een goede indruk van het maken van dit album. Aldus de gitarist van Kensington. 

Check hier de single What Lies Ahead!

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!