Fresh: Zayn teaset album met Rainberry

- Releases

 Zayn Mark Ronson Miley Cyrus Kevin Lyttle Alan Walker Benny Blanco Swae Lee Nicky Romero Kraantje Pappie Jax Jones Years & Years Pharrell Williams
Fresh: Zayn teaset album met Rainberry

De heetste releases van de week hebben we natuurlijk weer voor je op een rij gezet. Je checkt nieuwe tracks van onder anderen Mark Ronson en Miley Cyrus, Zayn, Kraantje Pappie en Benny Blanco.

NOTHING BREAKS LIKE A HART – Mark Ronson feat. Miley Cyrus

Amy Winehouse, Bruno MarsMark Ronson weet met de grootste artiesten een hit te scoren. De producer heeft nu Miley Cyrus gestrikt om een track in te zingen en dat levert een bijzonder nummer op. 

E-LO – Los Unidades ft. Pharrell Williams feat. Jozzy

Ja, je hoort het goed. Één van de stemmen op E-Lo is inderdaad van Chris Martin. Onder de naam Los Unidades lanceerde Coldplay deze week nieuwe muziek. Het is een project voor de organisatie Golbal Citizen. Chris mocht een EP samenstellen voor deze internationale belangenorganisatie en dan kon een eigen track natuurlijk niet uitblijven. Je hoort ook Pharrell en de Amerikaanse rapper Jozzy op E-Lo.

RAINBERRY – Zayn

Let Me, Entertainer, Sour Diesel, Too Much, Fingers en No Candle But Light. Het zijn de zes tracks die Zayn dit jaar al uitbracht. Alsof dat nog niet genoeg is, is er weer eentje bijgekomen. Rainberry is één van de tracks die we binnenkort op zijn nieuwe album aan zullen treffen. Na maanden van speculeren heeft dat album nu een titel en een releasedatum. Icarus Falls zal uitkomen op 14 december.

PLAY – Jax Jones and Years & Years

Op het eerste gezicht zul je Years & Years en Jax Jones misschien een rare combinatie vinden. Maar wanneer je Play hoort, zul je daar vast anders over denken. De sound van de track doet een beetje denken aan die van dancetracks die aan het einde van de 90’s en het begin van de 00’s werden uitgebracht.

HELE HOOP – Kraantje Pappie

Naast Ronnie Flex is natuurlijk Kraantje Pappie de rapper van het jaar. Hij scoorde enorme hits met Ja!, Lil Craney en Liefde In De Lucht en stond laatst nog in de lijst met Ik Heb Je Nodig. Hele Hoop is wat minder catchy dan zijn vorige hits. Een hele hoop keer hoor je hele hoop, wat misschien een irritatiefactor kan zijn.

BETTER TO LIE – Benny Blanco with Jesse & Swae Lee

Op Eastside hoorden we Halsey en Khalid en op I Found You werkte Benny Blanco samen met Calvin Harris. Hoewel die laatste track deze week van 18 naar 17 stijgt in de Tipparade, staat er alweer een volgende single klaar. Daarop horen we Swae Lee, die de samenwerkingen de laatste maanden aan elkaar rijgt.

RESISTENCE – The Boy Next Door & Kevin Lyttle feat. $hirak

Kevin Lyttle scoorde in 2003 een Top 40-hit met Turn Me On, maar daarna hoorden we nog maar weinig van hem. Tot nu, want The Boy Next Door nam Resistence met hem op. Ook $hirak droeg zijn steentje bij aan de track, die je doet verlangen naar de zomer.

MY WAY – Nicky Romero ft. Alice Berg

Op de nieuwste van Nicky Romero hoor je de Zweedse zangeres Alice Berg. Zij was al eerder te horen op enkele dancetracks, die in Nederland niet veel deden. Alice raakte ook bekend door covers te zingen en online te zetten. My Way klinkt krachtig en gaat over een relatie die kapot is gegaan. Alice zingt dat ze haar eigen weg op gaat en dat ze de ander niet meer wil kennen.

DIFFERENT WORLD – Alan Walker

Darkside van Alan Walker is nog steeds een dikke hit. Zo dik, dat Diamond Heart (met Sophia Somajo) bijna nergens werd opgepikt. Of het Different World beter vergaat, is de vraag. De vocalen op het nummer zijn afkomstig van Sofia Carson, die je misschien nog wel kent van Disney Channel-series en films als Adventures In Babysitting. Ook de Noorse producer K-391 en de Chinese producer Corsak werkten mee.

Meer nieuwe releases check je via onze playlist op Spotify! Een overzicht van alle nieuwe tracks vind je hier.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!