Fresh: Lil Kleine dropt tweede track in korte tijd

- Releases

 Lewis Capaldi Eminem Logic Lil Kleine Sevn Alias Bastille Robin Schulz Shawn Mendes
Lil Kleine

Zoals iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe tracks voor je op een rij. Deze week dropten onder anderen Shawn Mendes, Robin Schulz, Bastille en Lil Kleine nieuwe nummers.

IF I CAN’T HAVE YOU – Shawn Mendes

Het is pas een jaar geleden dat Shawn Mendes zijn derde album uitbracht, maar de zanger kijkt alweer vooruit. If I Can’t Have You is hoogst waarschijnlijk de eerste single van alweer een gloednieuw album. Wanneer dat zal verschijnen, is nog niet duidelijk.

DICHTERBIJ JE – Lil Kleine

Er breken spannende weken aan voor Lil Kleine. De rapper staat over een paar weken met twee shows in de Ziggo Dome en zeer waarschijnlijk dropt hij binnenkort ook nog een nieuw album. En dan wordt hij ook nog vader! Dichterbij Je is na Het Geluid de tweede track die hij in korte tijd uitbrengt. Het refrein van het nummer zit heel slim in elkaar.

JOY – Bastille

Vorige week verscheen er al een track van het nog te verschijnen album Doom Days, maar Joy is de eerste officiële single van het nieuwe werkje van Bastille. Doom Days zou vrolijker zijn dan zijn voorganger en dat lijkt ook op Joy te slaan. De track zal de komende maanden ongetwijfeld niet van de radio te slaan zijn.

BETASTEN – Team Rush Hour, F1rstman, Giorgio & Gio

Branko en Omar Woudenberg vormen sinds 2010 Team Rush Hour en timmeren flink aan de weg. Het duo regelde een zeer fijne line-up voor hun track Betasten: F1rstman, Gio en Giorgio. De eerste twee lopen al wat langer mee in de urbanscene, terwijl Giorgio Sanches een redelijk nieuwe naam is. Deze getalenteerde dude ken je misschien wel als Mo uit Spangas, maar hij blijkt veel meer in zijn mars te hebben.

ALL THIS LOVE – Robin Schulz feat. Harloe

Speechless staat al weken hoog in de Top 40 en nu komt Robin Schulz met een opvolger. Op All This Love hoor je de zangeres Harloe, die in het dagelijks leven Jessica Karpov heet. Zij is in de muziekwereld geen onbekende: de Amerikaanse schreef tracks voor onder anderen Zayn, Britney Spears en Kelly Clarkson.

SING IT WITH ME – JP Cooper ft. Astrid S

Na September Song hoorden we niet zoveel meer van JP Cooper, maar de zanger is weer helemaal terug. Sing It With Me is een track die je zo in je hoofd hebt zitten en nog belangrijker: die je zo meezingt. De Noorse zangeres Astrid S zingt met hem mee. De 22-jarige werd ooit vijfde in de Noorse versie van Idols.

HERRES – Sevn Alias

Nu Ajax in de halve finale van de Champions League staat, verschijnen er allerlei boeken en nummers over de Amsterdammers. Sevn Alias steekt zijn liefde voor de ‘godenzonen’ ook niet onder stoelen of banken en komt met de track Herres. Nicolás Tagliafico zal ongetwijfeld het blijst zijn met het nummer: zijn naam wordt het meest genoemd.

WE GOT IT ALL – Sick Individuals feat. MPH

In 2014 stonden de Sick Individuals twee keer in de Tipparade met I Am en Made Fot This. Het leverde geen Top 40-hit op. De Hilversumse producer Ray Hofstee en Jim Smeele proberen het nu met We Got It All, dat zij maakten met MPH. Eerder werkten zij al samen op de track Easy.

HOLD ME WHILE YOU WAIT – Lewis Capaldi

Met Someone You Loved stond Lewis Capaldi dik twee maanden bovenaan in de Engelse Official Chart. Een prestatie die maar weinig artiesten hem nadoen. Daarnaast betekende het ook zijn doorbraak bij het grote publiek. Hold Me While You Wait is opnieuw een emotionele ballad die onder je huid kruipt.

WAIT FOR YOU – Mike Williams feat. Maia Wright

Dikke kans dat je Mike Williams op Koningsdag hebt zien optreden of dat je los bent gegaan op zijn muziek. De Nederlandse dj en producer is namelijk hotter dan hot. Op Wait For You hoor je de Zweedse zangeres Maia Wright. Haar stem herken je misschien wel, want ze heeft al op heel wat dancetracks gezongen.

HOMICIDE – Logic feat. Eminem

Homicide is de derde single van Logic’s Confessions of a Dangerous Mind. Het is een eigenlijk een battle van onwaarschijnlijk hoog niveau, waarbij Logic Eminem opvallend goed kan bijbenen. Niet gek dus dat de twee goede vrienden zijn. Drie maanden geleden stond Logic in het voorprogramma van één van Eminem’s concerten.

Wil je meer nieuwe releases checken? Beluister dan onze playlist op Spotify of bekijk hier de releaselijst.

Foto: YouTube