Fresh: Chris Brown samplet 90's-hit

- Releases

 Douwe Bob Mike Posner Fleur East Backstreet Boys Hardwell Chris Brown
Fresh: Chris Brown samplet 90's-hit

Ook in de eerste week van het jaar staan er nieuwe releases voor je klaar. Wij zetten in Fresh de heetste en lekkerste nieuwe nummers voor je op een rij.  Onder anderen Chris Brown, Fleur East en Cody Simpson beginnen 2019 met vers werk.

UNDECIDED – Chris Brown

Al bij de eerste tonen van Undecided zal de nieuwste track van Chris Brown je bekend voorkomen: hij heeft namelijk een beetje gejat van I Love Your Smile van Shanice, dat in 1991 op nummer 1 kwam in de Nederlandse Top 40. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat we weer wat horen van Chris. Dat terwijl hij in 2017 nog de wereld overspoelde met een berg nummers. Al rond kerst hield de zanger zijn volgers op social media voor dat hij in 2019 met nieuwe tracks zou komen. In de eerste week van dat jaar laat hij zien dat hij zijn belofte nakomt.

IK BEN HIER – Kenny B ft. Perle Lama

Perle Lama is een 34-jarige zangeres uit Martinique. Kenny B besloot met haar samen te werken en het resultaat is Ik Ben Hier. Een heerlijke, tropische verrassing in januari, met zowel Nederlandse, als Franstalige lyrics.

NEW CROWNED KING – Cody Simpson

De Australische zanger Cody Simpson ging jarenlang door het leven als tieneridool. Zijn posters stonden in talloze tijdschriften (waaronder de Nederlandse Hitkrant) en hij trad op in zalen vol gillende meiden. Nu hij 21 is, wil Cody maar wat graag af van die status. Op New Crowned King laat de zanger en baas van Coast House Records horen hoe muzikaal hij is. Een ingetogen gitaarballad, die je doet verlangen naar een hagelwit, Australisch strand.

FAVOURITE THING – Fleur East

Fleur East was in 2014 verliezend finalist van de Britse X Factor en in 2015 verscheen haar album Love, Sax And Flashbacks, met daarop ex-Alarmschijf Sax. In de UK kwam die track tot 3, in de Nederlandse Top 40 tot 19. Favourite Thing wordt door onze Britse collega’s van de Official Charts Company al omschreven als een betere track dan Sax.

I DO – STRING VERSION – Douwe Bob

Het lijkt inmiddels al lang geleden, maar het ligt nog maar kort achter ons: kerstavond. Toen was Douwe Bob te zien in de kerstspecial van All You Need Is Love en bracht hij een symfonische versie van zijn track I Do. Die versie werd zo goed ontvangen, dat nu is besloten om ook die uit te brengen. Deze keer is alleen Douwe Bob te horen en mis je dus Jacqueline Govaert.

BEING ALIVE – Hardwell ft. JGUAR

Hardwell mag dan even niet meer op het podium verschijnen, dat wil niet zeggen dat hij geen tracks meer uitbrengt. Op Being Alive werkt hij samen met JGUAR. Het is de artiestennaam van de Australische Kat Niall. Zij is dj en producer, maar zong ook al op verschillende EDM-tracks. Kat werkte eerder al samen met dj’s als Ummet Ozcan en Jaggs.

NO PLACE – Backstreet Boys

Met Don’t Go Breaking My Heart maakten de Backstreet Boys het afgelopen jaar hun (zoveelste) comeback. Het leverde ze een nominatie voor een Grammy (Best Pop Duo / Group Performance) op. Of ze die ook echt winnen, wordt in februari tijdens de uitreiking pas duidelijk. Net als de eerdergenoemde single, staat ook No Place op het album DNA, dat op 25 januari zal verschijnen. No Place heeft een beetje een countrysound en dat is niet gek. Het nummer is namelijk onder anderen geschreven door Troy Verges en Brett James. Zij schreven eerder voor countryartiesten als Carrie Underwood, Kenny Chesney, Tim McGraw en Carly Pearce.

Wil je meer nieuwe releases? Check dan onze playlist op Spotify. Een compleet overzicht van alle releases check je hier.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!