Fresh: Armin van Buuren doet 't met Lucas & Steve

- Releases

 P!nk Louisa Johnson Sigma Khalid Zara Larsson Josylvio Famke Louise Martin Solveig Jax Jones Kelly Clarkson The Chainsmokers Lucas & Steve Armin Van Buuren
Armin van Buuren

Zoals je gewend bent, zetten we ook deze week weer de heetste releases voor je op rij. Deze week check je nieuwe muziek van onder anderen Armin van Buuren en Lucas & Steve, Jax Jones en P!nk!

DON’T GIVE UP ON ME – Armin van Buuren x Lucas & Steve feat. Josh Cumbee

Als Armin van Buuren een samenwerking aankondigt met Lucas & Steve, dan weet je dat er een rammer aan zit te komen. Dat is precies wat Don’t Give Up On Me is. De zang is afkomstig van Josh Cumbee, die je al eerder hoorde op Armins grote Top 40-hit Sunny Days.

HUSTLE – P!nk

Walk Me Home staat nog maar 5 weken in de Top 40 en toch komt P!nk alweer met een nieuwe track van haar binnenkort te verschijnen album Hurts 2B Human. Hustle klinkt compleet anders dan haar huidige hit: de track heeft een countrysausje en een duidelijke boodschap, want de zangeres zingt dat ze niet met zich laat sollen.

HERE WE GO AGAIN – Sigma feat. Louisa

In 2014 scoorde Sigma, dat bestaat uit de Britse producers Cameron Edwards en Joe Lenzie, twee knallers van hits: Nobody To Love en Changing (met Paloma Faith). Nu, vijf jaar later, hebben de heren Louisa Johnson gestrikt voor Here We Go Again. Louisa kennen we als winnaar van de Britse X Factor in 2015 en van Tears, haar hit met Clean Bandit.

SELF – Khalid

Op 5 april brengt Khalid zijn nieuwe album Free Spirit uit. Self is de opvolger van leadsingle Talk, dat al 4 weken in de Top 40 staat. Daarnaast zijn Better, My Bad en Saturday Nights al als promotracks uitgebracht. Self klinkt wat minder experimenteel dan Talk. De zanger kijkt in de track in de spiegel en ziet een man die het niet tegen zichzelf kan opnemen.

DON’T WORRY BOUT ME – Zara Larsson

Op 26 juni komt Zara Larsson naar de Melkweg in Amsterdam, voor een show in het kader van haar Don’t Worry Bout Me Tour. De tour is vernoemd naar haar nieuwe promosingle. Momenteel legt de Zweedse de laatste hand aan haar nieuwe album, dat ergens in de loop van dit jaar moet verschijnen. Volgens haar label zal binnenkort haar officiële single naar de radio worden gestuurd. Welke dat wordt, daar kan men niets over loslaten.

GIMMA – Josylvio

Josylvio gemist de afgelopen tijd? Dat kan kloppen, want de rapper zat veel in Los Angeles om daar zijn nieuwe werk op te nemen. Gimma is de eerste track die we daarvan moeten horen. Het nummer is geproduceerd door Monsif, die naast zijn eigen werk ook al heel wat producties op zijn naam heeft staan. In 2018 was Josylvio de meest gestreamde artiest van Nederland en scoorde hij een dikke hit met Catch Up.

DERRIÈRE – Famke Louise

Famke Louise gaat lekker. Sinds haar documentaire op Videoland staat ze nog meer in de spotlights en blijkbaar heeft iedereen een mening over haar. Als antwoord heeft ze haar muziek. Op Derrière gaat ze dan ook flink los.

ALL DAY AND NIGHT – Jax Jones ft. Martin Solveig & Madison Beer

Europa is het nieuwe album van Jax Jones, dat deze week is verschenen. Al is eerste single koos de maker van hits als You Don’t Know Me en Instruction voor All Day And Night, waarop zangeres Madison Beer is te horen. Jax maakte de track samen met Martin ‘hello’ Solveig.

BROKEN & BEAUTIFUL – Kelly Clarkson

Een krachtige track. Dat wilde Kelly Clarkson voor de animatiefilm UglyDolls maken. P!nk en Marshmello schreven daarom Broken & Beautiful. Het laat de Kelly horen die we in de 00’s hebben leren kennen: als een chick met ballen.

KILLS YOU SLOWLY – The Chainsmokers

Who Do You Love met 5 Seconds Of Summer is nog een dikke Top 40-hit, maar The Chainsmokers brengen stiekem alweer iets nieuws uit. De track Kills You Slowly gaat over een stel dat uit elkaar gaat, maar dit liever niet aan hun vrienden en familie wil laten weten.

De complete releaselijst vind je hier. Wil je meer nieuwe releases checken? Beluister dan onze playlist op Spotify!

Foto: BSR Agency