Fresh: Solo-single Fais

- Releases

 Fais TLC DNCE
Fresh: Solo-single Fais

Ook op Goede Vrijdag is er weer een stapel nieuwe tracks verschenen. We hebben de meest opvallende releases voor je op een rij gezet.

KISSING STRANGERS- dnce ft nicki minaj
Afgelopen jaar debuteerde DNCE met Cake By The Ocean. Zeker niet onverdienstelijk, want de groep stond 20 weken in de Top 40 en wist daarmee de top 10 te bereiken. Internationaal lukte het daarna ook met de opvolger Toothbrush, maar daarbij bleef ons land achter. Deze vrijdag komt DNCE terug met een samenwerking met Nicki Minaj, Kissing Strangers.
 
ASK ME TOMORROW- fais
In 2016 stond Fais met twee hits in de Top 40 – Hey en Used To Have It All. Daarmee werd de 26-jarige zanger meteen de meest succesvolle Nederlandse debutant in de hitlijst. Nu komt Fais terug met een eigen track, Ask Me Tomorrow.
 
WAY BACK- tlc ft. snoop dogg
Tussen 1992 en 2000 scoorde TLC totaal zeven hits in de Top 40 met No Scrubs, Waterfalls en Unpretty als top 10-hits. In 2002 verscheen het laatste album van de groep en Tionne en Chilli hebben laten weten dat er eind juni nog één keer een album zal verschijnen. Over de titel mogen fans meedenken. Als eerste track keren ze terug met Way Back, waarop ook Snoop Dogg te horen is.