Liedjes voor en door Mamma's

- Overig

 moederdag Taylor Swift Beyoncé Mac Miller Adele Meghan Trainor
Moederdag 2019

Misschien wel de belangrijkste persoon in je leven zonder haar kon je er tenslotte niet zijn, je moeder. Niet zo gek dus dat er talloze liedjes zijn voor en door moeders die over de liefde gaan tussen moeder en kind. Voor moederdag hebben wij er een paar voor jullie op een rijtje gezet. 

Sweetest Devotion - Adele 
Adele schreef dit nummer na de geboorte van haar zoontje. "Mijn hele leven draait vanaf nu om iemand anders" En dat is volgens Adele dan ook helemaal niet erg. 

Mom - Meghan Trainor met Kelli Trainor
Dit nummer schreef Meghan als ode aan haar moeder. "Mijn moeder is mijn beste vriendin en de beste die er is"  Ook is de moeder van Meghan, Kelli op dit nummer te horen!

Blue - Beyoncé
Niet alleen de titel van het nummer, maar de hele song draagt Beyoncé op aan haar dochtertje Blue. Blue zelf is met haar gebrabbel en geluidjes tegen haar moeder zelf ook te horen. Zo lief!

I'll Be There - Mac Miller 
"Als je nog een moeder hebt, dan kun je maar beter goed voor haar zijn" zingt Miller in zijn nummer I'll Be There dat hij schreef voor zijn moeder. 

 

 

The Best Day - Taylor Swift
Eigenlijk is The Best Day één grote liefdes brief aan Taylors moeder, Andrea die ook altijd met Taylor meegaat op tour. Taylor heeft het nummer zelfs van haar setlist afgehaald, omdat haar moeder iedere keer dat Taylor het zong backstage in tranen uitbarstte. 

Bijna - Jonna Fraser
Bijna schreef Jonna geheel voor zijn moeder. Hierin vertelt hij over hoe zijn jeugd verliep en welke rol zijn moeder daarin gespeeld. Jonna zelf vind dit zijn mooiste track en ongetwijfeld denkt zijn moeder hier hetzelfde over. 

Wat ga jij dit jaar voor je moeder doen met moederdag en welk nummer staat daarbij centraal? 

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!