Hits met 'human' in de titel

- Overig

 Gorillaz Khalid Rag'n'Bone Man Jonas Brothers
Jonas Brothers 2019

Het woord 'human' wordt vaak gebruikt in muziekteksten, maar ook wordt het woord gebruikt in de titels van nummers of in de titel van een artiest. Afgelopen week kwam Only Human van Jonas Brothers binnen in de Top 40, dit is de negende Top 40-hit met 'human' in de titel. Check hier opvallende tracks met 'human' er in verwerkt op een rijtje. 

Top 40-hits met 'human' in de titel na 2015
In de Top 40 stonden er in totaal negen hits met 'human' in de titel. Opvallend is dat de meeste tracks voor 2015 zijn uitgebracht. De meest recente hit met 'human' in de titel is van Jonas Brothers. Hun track Only Human kwam afgelopen week binnen op de 38e plaats in de lijst en is daarmee tot nu toe ook de kleinste Top 40-hit met 'human' in de titel. Een andere hit met 'human' in de titel na 2015 komt uit 2016. Toen stond Rag'n Bone Man met zijn track Human in de lijst. Dit is de eerste hit in de Top 40 van de artiest en is gelijk de op één na grootste Top 40-hit met' human' in de titel. 

Alarmschijf met 'human' in de titel
Ook hebben we verschillende Alarmschijven gehad met 'human' in de titel. De meest recente Alarmschijf komt van P!NK en Khalid. Zij scoorden iets meer dan een week geleden de Alarmschijf met Hurts 2B Human. Dit was voor P!NK haar 23e Alarmschijf. 

Album met 'human' in titel
Niet alleen zijn er tracks gemaakt met 'human' in de titel, ook albums zijn vernoemd naar dit woord. Onder anderen Gorillaz gebruikte het woord in de titel van hun vijfde studio album. Op de plaat Humanz staan onder andere de tracks Saturnz Bars met Popcaan, Busted and Blue en Momentz met De La Soul

(Foto: BSR Agency)