5 Facts About: Zara Larsson uitgesproken feministe

- Overig

 Zara Larsson
Zara Larsson 2019

Zara Maria Larsson is haar volledige naam en met haar 21 jaartjes jong kunnen wij deze Zweedse zangeres nu al kennen van velen hits als: Lush Life, Symphony, Ain’t My Fault en natuurlijk nog veel meer. We kennen natuurlijk haar muziek, maar wat weten we niet over Zara Larsson?

Zweedse Got Talent winnares
Haar carrière begon al vroeg, namelijk 11 jaar geleden! Ze deed toen al mee aan de Zweedse talentenjacht, Talang en won deze ook! Met My Heart Will Go On zong ze in de finale op 10-jarige leeftijd al de sterren van de hemel. Toen volgden de platencontracten en EP ’s vanzelf. Sooo cute!

Two years of love
Met haar Britse vriend heeft ze sinds afgelopen maand al 2 jaar een relatie. Brian Whittaker is niet alleen social-media influencer, maar ook een van Engelands grootste modellen! Online probeert hij met zijn bereik de wereld te beteren, ook als hij dan af en toe een beetje kritisch moet zijn op Zara. Maar dan natuurlijk wel met een knipoog ;) En dan te bedenken dat Zara hem vier jaar geleden totaal niet zag staan. Look at them now!

Slaapverlamming
Naast al die rozengeur en maneschijn heeft Zara ook een dingetje in haar leven dat dagelijks wat minder lekker gaat, opstaan. Ze leidt namelijk aan slaapverlamming. Dat is zoals ze zelf al eerder zei; “Niet schadelijk, maar wel doodeng”. Dit houdt in dat wanneer ze opstaat haar brein simpelweg gewoon wat eerder wakker is dan haar lichaam. Toch bekijkt ze het van de positieve kant, want de energiegolf die ze door zich heen voelt gaan wanneer ze weer gevoel krijgt, geeft haar een enorme boost.

Uitgesproken feministe
Net als vele andere artiesten is Zara een echte activiste. Ze komt voornamelijk op voor vrouwenrechten en noemt zichzelf dan ook een uitgesproken feministe. Dit uit zij regelmatig met het nodige temperament op haar social mediakanalen. Hiernaast is ze ook een aanhanger van de LGBT + community en bezoekt ook wanneer het kan zeker de pride mars.

Liefde voor Beyoncé
Zara’s liefde voor Beyoncé is zo groot, dat ze het in ongeveer ieder interview wel even benoemt. Hoewel ze nu zelf ook een behoorlijke ster is, wil ze toch niet samenwerken met haar grote idool. “Beyonce is net als de zon, ik houd van de zon, maar als je te dichtbij komt raak je verblind” en dan maakt het niet uit dat zij een ster is, want tegen de zon kan ze niet op!

Check hier de Songtekst van Zara's grootste Top 40-hit Lush Life!

(Foto: BSR Agency)