Onrust in Jackson-familie

- Nieuws

 Janet Jackson Michael Jackson
Onrust in Jackson-familie

Janet Jackson vierde de geboorte van haar zoontje met diverse islamitische rituelen en zou nadrukkelijk willen leven volgens de Islam. De familie van de zangeres is vol van verbazing.

Janet beviel een paar weken geleden op 50-jarige leeftijd van haar eerste kindje. Zij en haar man Wissam Al Mana noemden het jongetje Eissa. Familieleden kunnen zich niet vinden in de keuzes en hebben ook vraagtekens bij hun levensstijl. Er zou nu ruzie zijn tussen de familie van Jackson en Al Mana. Die menen dat hij Janet heeft gehersenspoeld. De zangeres werd vorige week gefotografeerd met een hoofddoek en zou met haar man verschillende islamitische rituelen op het kleintje hebben losgelaten. 

“Gelijk toen het kind werd geboren zou de vader in zijn oor gebedsoproepen hebben gefluisterd", zo meldt Radar Online. Ook wreef de 42-jarige Wissam een stuk fruit over de tong van zijn zoon om hem de goede eigenschappen van zijn ouders te doen overnemen, vooral die van zijn vader. “Er is ons ook vertelt dat er een geit of schaap geslacht is om Allah te bedanken.” 
 
De zangeres is in 2012 getrouwd met de miljonair en zou de baby eerst Michael willen noemen naar haar overleden broer uit 2009. Haar man zou dit idee snel uit haar hoofd hebben gepraat.