Oneerbare voorstellen voor Ashanti

- Nieuws

 Ashanti
Ashanti

Ashanti is tijdens het opnemen van muziek gevraagd om intieme dingen te doen met een producer.

“Het was echt heel vreemd. Eigenlijk begonnen we wel heel ontspannen, hij is namelijk erg getalenteerd”, zo vertelt Ashanti in een gesprek met Access Live. “We werkten aan de twee platen die ik wilde toen er ineens ‘OK… nou, laten we samen douchen en op stap gaan en dan geef ik jou de muziek voor niks’ volgde. Ik dacht dat hij een grapje maakte maar toen bleek dat hij serieus was sloeg ik steil achterover”, aldus de 37-jarige zangeres.

Ashanti liet weten zelf nooit zo opgevoed te zijn geweest. Daarna vertelde ze crytisch over het vervolg: “Ik ben gezegend met veel grote en kleine broers en laten we het er maar op houden dat dit geregeld is en dat zijn houding veranderd is.”

De zangeres liet weten dat de producer, van wie ze de naam niet onthulde, onbeschaafd was. “Het zette me aan het denken… ‘Wow… gebeurt dit vaker? Ik kan niet de enige persoon zijn’. Het is triest en beangstigend”, zo besloot ze.

De producer heeft overigens de nummers gratis afgeleverd en het feit is ook dat de producer nog steeds actief is in de muziekindustrie. Wanneer het voorval heeft plaatsgevonden is onduidelijk.

(Foto: BSR Agency)