Stiekem is grootste Nederlandstalige hit ooit

- Nieuws

 Maan Goldband Gers Pardoel
Stiekem is grootste Nederlandstalige hit ooit

Maan en Goldband hebben met Stiekem de allergrootste Nederlandstalige hit afgeleverd. Ze pakken na 11 jaar het record over van Ik Neem Je Mee van Gers Pardoel.

Op 12 november kwam Stiekem de Top 40 binnen op nummer 13 om in de daaropvolgende week door te schieten naar nummer 2. De nummer 1-positie wist de hit van Maan en Goldband niet te bereiken door de sterke concurrentie van I’m Good (Blue) van David Guetta en Bebe Rexha en Ladada (Mon Dernier Mot) van Claude. Dat laatste nummer heeft inmiddels ook een plekje bemachtigd in de top 5 van grootste Nederlandstalige hits aller tijden. Ondanks dat Stiekem nooit een nummer 1-hit is geworden, stond de track wel negen weken op nummer 2 en in totaal 22 weken in de top 5.

Tot deze week stond de titel van grootste Nederlandstalige hit aller tijden op naam van Ik Neem Je Mee van Gers Pardoel, die toevallig vandaag zijn 42e verjaardag viert. Wil je weten welke Nederlandstalige hits daarvoor het record hadden en hoe de ranglijst er op dit moment uitziet? Check dan hier de 40 grootste Nederlandstalige hits aller tijden en zing lekker mee met alle oude en nieuwe hits in de lijst.