Ophef om Song van het Jaar Kensington

- Nieuws

 Kensington Arctic Monkeys Blof Geike Arnaert
Ophef om Song van het Jaar Kensington

Slicer van Kensington is door 3voor12 uitgeroepen tot Song van het Jaar 2018. Maar niet iedereen is blij met de keuze voor dit nummer. De track werd namelijk al in 2016 gemaakt.

Op Twitter maakte de verkiezing veel los. Zo koppelden Twitteraars de keuze voor het nummer van Kensington aan de slechte luistercijfers van NPO 3FM of vinden ze de lijst niet meer van deze tijd. Een twitteraar schreef: “Een nummer dat voor het eerst in september 2016 op plaat verscheen wordt #Song van het Jaar 2018. Het definitieve failliet van dit ooit zo mooie concept lijkt me. De rest van de top 10 is ook niet al te best, bedankt @3fm voor het kapen.”

Domien
Ook Domien Verschuuren, sinds een aantal maanden Qmusic-dj en daarvoor presentator van de ochtendshow van NPO 3FM reageerde verbaasd en liet in een reactie op social media aan 3voor12 weten dat Slicer toch echt uit 2016 komt. Toch zijn er ook mensen die wel snappen waarom het nummer in de race was: Slicer werd begin dit jaar uitgebracht als single.

De track bleef in de verkiezing van Song van het Jaar Four Out Of Five van Artic Monkeys en Natural van Imagine Dragons voor. Nummer 4 was voor Merol met Lekker Met De Meiden en op de vijfde plek eindigde Zoutelande van BLØF en Geike Arnaert. Slicer kwam dit jaar niet verder dan de Tipparade.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!