Mason, Willie Wartaal en Joost van Bellen vormen nieuw dj-trio

- Nieuws

 Willie Wartaal
The Rad Pack

Mason, Joost van Bellen en Willie Wartaal gaan samen een dj-trio vormen, onder de naam The Rad Pack. Hun eerste single komt begin april uit.

Er komt een nieuwe dj-trio in Nederland onder de naam The Rad Pack. Willie Wartaal, Mason en Joost van Bellen gaan voornamelijk no-nonsense house en aanverwante muziek uitbrengen. Joost vertelt dat ze alle drie de drang hebben om terug te keren naar de basis en dat ze dampend en stampend het ultieme clubgevoel willen terugbrengen. Het trio zal begin april hun eerste plaat uitbrengen en hun eerste optreden is ingepland voor 12 april in Paard van Troje in Den Haag.

Top 40-hits
Twee van de drie muzikanten hebben al Top 40-hits op hun naam staan. Mason heeft met het nummer Exceeder in 2007 in de Top 40 gestaan. Willie Wartaal heeft als rapper bij De Jeugd van Tegenwoordig Top 40-hits als Watskebeurt en Sterrenstof. Zelf heeft Willie ook hits als Dom Lomp en Famous. Of Joost van Bellen met The Rad Pack ook zijn Top 40-hit behaald is nog de vraag. Succes in ieder geval heren! 

(Foto: Twitter)