Lil Kleine is een shopaholic

- Nieuws

 Lil Kleine
Lil Kleine

Lil Kleine kan soms spontaan een uitbarsting krijgen, waarbij hij de rekken van een kledingwinkel leeg wil kopen. Dat vertelt hij in een interview met Het Parool.

Gelukkig voor de rapper is hij daarna verzadigd. “Ik kan echt spontaan een winkel binnenlopen en dan barst ik los. Als ik koopdrang heb, koop ik alles en daarna weer een tijdje niets.” Het heeft volgens hem niet te maken met een slecht humeur. “Ik ga juist helemaal los als ik vrolijk ben.”

Exclusief
Vooral exclusieve kleding bezorgt Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, vlinders in zijn buik. “Ik geef liever veel geld aan iets uit, dan dat ik het niet kan krijgen.” Het leverde hem al eens een hele dure shopdag op. Zo had hij het idee dat hij in een dure zaak in Parijs niet serieus werd genomen. 

Daar had hij zo de pest in, dat hij het personeel een lesje wilde leren. “Ik heb toen heel veel uit de rekken gepakt, voor 40.000 euro, zo bleek bij de kassa. Toen ze me vroegen of ik dat wel kon betalen, werd ik zo boos dat ik ook nog heb geroepen: doe die hutkoffer daar er ook nog maar bij. In die winkel kom ik dus nooit meer.”

Foto: YouTube

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!