Lil' Kleine geeft mening over kledingstijl van Nederlandse man

- Nieuws

 Lil Kleine
Lil' Kleine

Lil' Kleine vindt de Nederlandse man over het algemeen slecht gekleed, vertelt hij tegen het blad Glamour. Hij schijnt zich zelfs te schamen tegenover zijn internationale vrienden. 

In een interview met Glamour heeft Lil' Kleine zich volledig uitgelaten over de kledingstijl van de Nederlandse man. ''Jaimie (Lil' Kleine zijn verloofde) heeft veel internationale vrienden en als je die ziet. Het is echt niet erg als je af en toe een joggingpak aantrekt, maar dan kijk ik gister naar een, eh … nou laat ik het zo zeggen: een goed bekeken dagelijks programma. En dan zie je prominente BN'ers díngen dragen: rode colbertjes met slangenleer, groene overhemden, babyblauwe jasjes op babyblauwe hemden". 
(Tekst gaat verder onder Instagram-post)

View this post on Instagram

In @louisvuitton @virgilabloh for @glamournl

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on

Internationale vrienden
Via zijn verloofde heeft Lil' Kleine veel internationale vrienden. Als zij bij hem op de bank naar de Nederlandse tv zitten te kijken, zou de rapper meteen de tv uitzetten. ''Het is alsof je naar je buurman zit te kijken'' en daar schaamt Lil' Kleine zich voor. 

Eigen kledinglijn 'Jorik'
Lil' Kleine denkt dat een goede kledingstijl goed aan te leren valt. Hij adviseert de Nederlandse man dan ook om zijn eigen kledinglijn te gaan dragen. "Mijn vriendin Jaimie heeft alle ontwerpen gedaan, allemaal dingen die ik zelf ook zou willen dragen, truien van vierhonderd gram en zo. We gaan ook echt verkopen in hele mooie winkels. Toen de Bijenkorf belde hebben we 'nee' gezegd, zo exclusief wil ik het maken." De kledinglijn van Lil' Kleine gaat Jorik heten, vernoemd naar zijn officiele naam Jorik Scholten. 

Check de songtekst van Lil' Kleine zijn Top 40-hit Vakantie.

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!