Liam Payne doet boekje open over seksleven

- Nieuws

 Liam Payne Cheryl Cole
Liam Payne 2018

Liam Payne werkt aan een nieuw album waarin hij uit de schoot klapt over zijn seksleven met ex Cheryl Cole en nieuwe vriendinnen. 

Het voormalig One-Direction lid en Cheryl Cole gingen vorige maand uit elkaar, na een relatie van twee jaar. Lang leek Liam er niet om te treuren. Deze zomer werd de zanger alweer gespot in Italië met het 20-jarige model Cairo Dwek. 

Ik hou van seks
Ondanks de nieuwe liefde, schijnt het boek Cheryl Cole nog niet gesloten te zijn. In tegendeel, de zanger doet binnenkort een boekje open over het seksleven van hem en de 11 jaar oudere zangers. Zelf zegt Liam erover: "Ik hou van seks, dus wat is een betere manier om mezelf als jonge man muzikaal in uit te drukken? Ik heb genoeg inspiratie en kan niet wachten tot mensen de nummers kunnen horen.

Womanizer
Eerder konden fans al een sneak preview van de nieuwe single Bedroom Floor beluisteren. De track gaat over een stel dat veel vecht, maar tegelijkertijd hun handen niet van elkaar kunnen afhouden. Liam schreef het nummer tijdens zijn romance met Cheryl. In de tekst zingt hij: "Je zei dat het voorbij was, maar je kleren liggen nog steeds in mijn slaapkamer." 

Naast zijn romantische getaway met Cairo, werd Liam eerder al kussend gezien met de 18-jarige YouTuber Maya Henry. Echte liefde of een fling? Een ding is zeker, Liam Payne heeft straks voldoende materiaal voor een derde album. 

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!