Justin Bieber en Ed Sheeran scoren de Alarmschijf

- Nieuws

 Ed Sheeran Justin Bieber
Justin Bieber & Ed Sheeran

Op Justin Bieber’s Love Yourself hoorde je Ed Sheeran al op de achtergrond, maar nu zijn de twee supersterren echt samen te horen. I Don’t Care is de nieuwe Alarmschijf op Qmusic.

Hij leek een zware tijd door te maken en voorlopig geen nieuwe muziek uit te brengen. Justin liet een paar maanden geleden nog via Instagram weten dat het niet goed met hem ging en dat hij even wat tijd voor zichzelf nodig had. Toch gonsde het de afgelopen tijd van de geruchten dat The Biebs op iets zou broeden. Op iets groots. Op Coachella meldde hij al dat er een nieuw album zou komen, maar insiders hintten op een single. De afgelopen week plaatste de zanger verschillende hints op Instagram, die door zijn fans al snel werden begrepen: er kwam een nieuwe track aan met niemand minder dan Ed Sheeran!

Verbouwen
Die had ook wat tijd voor zichzelf genomen, na zijn recordbrekende album Divide en de tours die daaraan vast zaten. Ed trouwde en kwam vooral in het nieuws vanwege zijn landgoed, dat hij grondig aan het verbouwen is. Daar legde hij onder andere een natuurvijver aan, die volgens omwonende niets anders is dan een illegaal zwembad (inclusief kleedhokjes), waar de zanger wilde feesten zou houden. Gelukkig had Ed het naast deze randzaken ook nog druk met het maken van nieuwe muziek. Hij schreef met Justin I Don’t Care, dat klinkt als een dikke hit.

Foto: BSR Agency