Hilary Duff pakt buren aan

- Nieuws

 Hilary Duff

Hilary Duff heeft op Instagram Stories haar pijlen gericht op haar buurman.

Voor de zangeres was de maat vol toen ze maandagavond last had van zijn gedrag. De buurman had urenlang wiet zitten roken en de geur was door de muren ook in haar woning te ruiken. “Een oproep aan alle New Yorkers met echte klootzakken als buren… ik hoor jullie advies graag. Mijn buurman rookt de helen nacht sigaretten en wiet en mijn appartement stinkt. Wat kan ik doen?”

Daarna liet ze weten dat ze na een werkdag van 15 uur niet gelukkig was met de geur in haar woning: “We weten dat je ouders de huur betalen en we weten dat je in je hele leven nog geen dag hebt gewerkt. Da’s lekker. Maar heb een beetje respect voor buren die hard werken om in dit gebouw te wonen!”, zo liet ze hoos weten.

Het roken van wiet is klaarblijkelijk niet de enige overlast die Duff heeft: “Stop het slopen van meubels wanneer je ruzie hebt met je vriend of vriendin. Het maakt ons bang en therapie is goedkoper.”

De woede van Duff op Instagram krijgt overigens nog wel een staartje. Het is namelijk niet toegestaan om op Instagram te belediigen of te indimideren en ook mag er geen persoonlijke of vertrouwelijke informatie worden gelaatst. Ondertussen zou de buurman de hulpdiensten al hebben ingeschakeld nadat de vriend van Duff, Matthew Koma, hem zou hebben aangevallen. De buurman wil nu via een aanklacht afdwingen dat Duff en Koma niet meer bij hem in de buurt mogen komen. 

(Foto: BSR Agency)