Famke Louise moest leren omgaan met alle aandacht

- Nieuws

 Famke Louise
Famke Louise 2018

Famke Louise, een veel besproken artiest uit 2018, heeft het best lastig gehad met haar bekendheid. Ze moest leren omgaan met alle positieve en negatieve aandacht. 

In een interview met het blad Grazia vertelt Famke Louise over haar struggles met alle aandacht. "Door mijn bekendheid kan ik niet naar de stad of een club als een onzichtbaar iemand. De hele tijd word je aangesproken en aangekeken. Mensen maken ongevraagd foto's van je. Er wordt altijd op je gelet, waar je ook bent". "Je moet, grof gezegd, heel veel schijt hebben aan wat andere mensen van je vinden".

Vooroordelen
De 19-jarige zangeres is nog maar een jaar bezig met het maken van muziek. Voor haar zangcarrière maakte Famke vlogs op YouTube. Hierdoor is het vooroordeel ontstaan dat het haar allemaal is aan komen waaien. Ook oordelen veel mensen dat de zangeres arrogant zal zijn. Famke zelf zegt: ''maar ze weten niet wat ik er allemaal voor heb moeten opofferen. Ik ben van Groningen naar Amsterdam verhuisd, waardoor ik mijn familie een stuk minder zie."

Expeditie Robinson
Afgelopen seizoen deed Famke mee aan het programma Expeditie Robinson. De zangeres viel als tweede af. 

Check hier de songtekst van Famke Louise's Op Me Monnie

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!