Emma Heesters en Rolf Sanchez pakken Alarmschijf

- Nieuws

 Rolf Sanchez Emma Heesters
Emma Heesters | Rolf Sanchez

Eind oktober kan de Alarmschijf weer voor flink wat zonneschijn zorgen nu Emma Heesters en Rolf Sanchez er de komende zeven dagen er hun stempel op drukken.

Pa Olvidarte werd vorig jaar uitgebracht door de Colombiaanse hiphhop-groep ChocQuibTown en was in hun thuisland al een nummer 1-hit waarna het ook in Spanje een plekje in de hitlijst te veroveren. Emma Heesters en Rolf Sanchez brachten het nummer als duet in een Spaans- en Nederlandstalige versie tijdens de laatste aflevering van het seizoen van Beste Zangers. “Een fris zomers nummer”, zo vertelde Emma die in de serie ook het Nederlandstalige repertoire ontdekte. Het duet werd lovend door de andere deelnemers van het programma ontvangen en ook in Repeat Of Niet op Qmusic kreeg Pa Olvidarte veel positieve reacties.

Emma Heesters kan zich op gaan maken voor haar Top 40-debuut waar Rolf Sanchez in 2017 al een eerste hit op zijn naam schreef via zijn samenwerking met Ali B, Boef en RedOne op Voy A Bailar dat toen op nummer 9 wist te komen.

Voor de 34e keer is in een Alarmschijf de Spaanse taal te horen. Qua Nederlandse acts wisten alleen Bløf (met Hemingway) en Jody Bernal (met Que Si, Que No) een (deels) Spaanstalige Alarmschijf te scoren.

(Foto: BSR Agency)