Celestial is meest gedraaide hit

- Nieuws

 Ed Sheeran
Celestial is meest gedraaide hit

Ed Sheeran pakt met Celestial de eerste plaats in de Airplay Top 40.

Celestial staat voor de vierde week in de top 3 en weet nu ook, voor het eerst, de nummer 1-positie te pakken. Het is voor Ed Sheeran zijn achtste airplay-nummer 1-hit in ons land. Meduza, James Carter, Elley Duhé en Fast Boy blijven deze week zitten op nummer 2. I’m Good (Blue) van David Guetta en Becky Hill viel vorige week, na vijf weken in de top 3 te hebben gestaan, van het erepodium. Deze week herstelt het duo dat door weer op nummer 3 te komen. De nummer 1 van vorige week, de Alarmschijf van P!nk, zakt naar nummer 16. Never Gonna Not Dance Again zal de komende weken weer nadrukkelijker op de verschillende radioplaylisten moeten komen.

Son Mieux profiteert van een aantal schijven waardoor This Is The Moment op nummer 9 weet binnen te komen. De Haagse band staat met Multicolor ook op nummer 27. Die hit stond eerder al vijf weken op nummer 1.

Doordat Qmusic afgelopen week de Q Top 1000 heeft uitgezonden weten een aantal wat oudere hits weer nadrukkelijk te profiteren. Late Night Talking van Harry Styles klimt bijvoorbeeld het snelst. De Britse zanger komt deze week op nummer 21. Ook het omgekeerde effect is zichtbaar met Kernkraft 400 (A Better Day) van Topic en A7s dat in een vrije val is gekomen en met 28 plaatsen op nummer 40 de snelste zakker is.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 3) CELESTIAL- Ed Sheeran

9 (--) THIS IS THE MOMENT- Son Mieux

28 (--) LOSE YOU- Afrojack & James Arthur

37 (--) UNHOLY- Sam Smith & Kim Petras