Armin van Buuren en Duncan Laurence grijpen Alarmschijf

- Nieuws

 Armin Van Buuren Duncan Laurence
Armin van Buuren en Duncan Laurence grijpen Alarmschijf

Armin van Buuren heeft al met heel wat Nederlandse artiesten samengewerkt, maar nog nooit met een winnaar van het Eurovisiesongfestival. Daar komt met Feel Something nu verandering in, want die track maakte hij met Duncan Laurence. Het is de komende week de Alarmschijf op Qmusic.

Het zijn spannende tijden voor Duncan. Op 13 november komt met Small Town Boy dan eindelijk zijn debuutalbum uit. Dat had eigenlijk een grootse lancering moeten worden, met zijn concert op 17 november in de Ziggo Dome als hoogtepunt. De coronamaatregelen maakten dat al snel onmogelijk en daardoor werd de show geannuleerd. Omdat het nog onzeker is wanneer grote shows wel weer mogelijk zijn, is er vooralsnog geen nieuwe datum gepland. Wat overblijft is uitkijken naar de nieuwe nummers van de zanger.

Druk baasje
Één van die nieuwe nummers is dus zijn samenwerking met Armin van Buuren, die Duncan in zijn aankondiging op Instagram al ‘super getalenteerd’ noemde. Grappig detail: aan het begin van het jaar zaten de twee tijdens de Top 40 Awards al vlak bij elkaar op het artiestendeck. Mogelijk werd daar het zaadje voor Feel Something al gekweekt. Armin is dit jaar sowieso druk met releases. Eerder dit jaar verschenen al nummers als All On Me (met Brennan Heart en Andreas Moe), Tarzan (met Blasterjaxx) en stond de afgelopen vier weken in de Tipparade met Need You Now, dat hij maakte met Jake Reese.

Zeven
Feel Something is voor Armin zijn zevende Alarmschijf. Na Marco Borsato (13), Tiësto (8) en René Froger (8) komt hij daarmee op de vierde plek van Nederlandse mannen met de meeste schijven, naast Martin Garrix die ook op zeven Alarmschijven staat.

Bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 check je in onze playlist op Spotify

Foto: Instagram / @arminvanbuuren