Alarmschijf voor Guetta en Sia

- Nieuws

 David Guetta Sia
Alarmschijf voor Guetta en Sia

Al twee keer eerder hadden David Guetta en Sia samen de Alarmschijf te pakken en nu flikken ze het weer. Let’s Love hoor je de komende week extra vaak op Qmusic.

Een oude wijsheid luidt: never change a winning team. Die vlieger gaat ook op voor David Guetta en Sia. De Franse dj en producer en de Australische zangeres werken op Let’s Love voor de negende keer samen. Ze weten dus precies wat ze aan elkaar hebben. Titanium, Flames, She Wolf (Fallling To Pieces) en Bang My Head wisten eerder de Top 40 te halen en Titanium en Flames wisten net niet op 1 te komen. Sterker nog: beide tracks kwamen niet hoger dan de tweede plek. Tot nu toe is laatstgenoemde track de grootste Top 40-hit van David Guetta én van Sia.

Challenge
Let’s Love ging de afgelopen week in première op TikTok, dat steeds meer door de muziekwereld wordt omarmd. De reacties waren lovend. Guetta liet eerder al weten dat hij trots is op de track. "Ik ben zo blij en opgewonden om weer met Sia samen te werken en deze sneak preview voor onze fans op TikTok te delen,” zo vertelde hij in een promo. “Ik kan niet wachten om je eigen creaties op onze muziek te zien. Geniet van de sfeer en Let's Love samen!" Dat was meteen het startschot voor #LetsLove Challenge. Hiermee hoopt de Fransman op net zo’n grote hype als bij onder andere Savage Love (Laxed – Siren Beat) van Jawsh 685 en Jason Derulo.

Bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 check je in onze playlist op Spotify!