Abel-zanger vindt Verleden Tijd geslaagd

- Nieuws

 Lil Kleine Frenna Abel
Abel-zanger vindt Verleden Tijd geslaagd

Abel-zanger Joris Rasenberg vindt de bewerking van zijn hit Onderweg, van Frenna en Lil Kleine, geslaagd. Dat laat hij weten in een interview. De zanger, die tegenwoordig muziekdocent is en ook maatschappijleer geeft op een middelbare school, was nauw betrokken bij de track.

“Ik heb zelfs verschillende versies gehoord. Dat vond ik wel leuk om mee te maken”, zegt Rasenberg. Hij zag hoe Verleden Tijd langzaam maar zeker de track werd, die nu de Top 40 gaat bestormen. Frenna en Lil Kleine hielden nauw contact, nadat ze keurig om toestemming hadden gevraagd om het nummer te gebruiken. Eerder wees een leerling hem al op een filmpje, waarin te zien is dat Frenna bezig is met de hit van Abel.

Wennen
Volgens de zanger van de nummer 1-hit uit 2000 kun je Verleden Tijd niet beschouwen als een cover. “Er zit een rap in en het is een hele andere productie. Dat vind ik wel mooi hoor. Het staat ver af van het origineel.” Bij Omroep Brabant vult Rasenberg nog aan: "Ik moest me echt in een andere wereld begeven bij het luisteren. En ik moest wennen aan de tekstaanpassingen, omdat ik die tekst al zo vaak heb gezongen. Maar ze hebben het goed gedaan.”

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!