1D en The Wanted begraven strijdbijl

- Nieuws

 The Wanted One Direction

Liam Payne van One Direction en Nathan Skyes van The Wanted hebben de strijdbijl begraven. De Britse boyband-zangers willen nu gaan samenwerken.

Skyes laat weten: “Ik heb met Payne overlegd om samen te gaan schrijven, dat wordt cool. Ik kijk ernaar uit als we het kunnen inpassen in onze drukke schema’s.”
Voor fans is de samenwerking een grote verrassing, aangezien de boybands in het verleden in een langlopende vete waren verwikkeld. Skyes is blij dat de ruzie voorbij is en dat de zangers goed met elkaar kunnen opschieten. “Dat speelde een paar jaar geleden. Iedereen is volwassen geworden”, vertelt Skyes aan The Sun.

“Ik haat conflicten, dus het is fijn ze als vrienden te kunnen beschouwen. We hebben het er onderling over gehad en we konden erom lachen. We concludeerden: “Oh mijn God, we kunnen ook vriendelijk zijn tegen elkaar.”
The Wanted kondigde vorig jaar aan een lange pauze in te lassen. One Direction volgde dit jaar met de aankondiging om vanaf maart een sabbatical in te lassen zodat de mannen aan hun solocarrières kunnen werken. Wie weet hebben de heren dan ook de tijd voor een mooie samenwerking.