Lil' Kleine over WOP

- Nieuws

 Lil Kleine Ronnie Flex

Lil’ Kleine heeft een kijkje in de keuken gegeven bij het maken van zijn nieuwe album WOP dat op 12 februari moet verschijnen.

“Na Drank & Drugs moest er natuurlijk nieuwe muziek gemaakt worden”, wat de rapper met producer Jack $hirak en Ronnie Flex samenbracht. “We kunnen echt een nummer in vijf minuten maken. Dan gaat Ronnie zijn ding doen in zijn hoofd en ik ook. En dan gaat Julien een beetje zitten tikken”, zo vertelde de rapper.


“Een ding dat ik vroeger al wilde was muziek maken, rappen, bekend zijn, optreden en dat iedereen het kon meezingen. En dat is natuurlijk echt wel bereikt. Je doet heel veel shows en komt op heel veel plekken. Ik denk dat ik bekend ben geworden door mijn persoonlijkheid; wie ik was en nog steeds ben. Ik maak muziek die ik zelf leuk vind en ik denk dat meerdere mensen mijn smaak wel leuk vinden. Maar dat doe ik niet bewust”, aldus Kleine.


Met Drank & Drugs was een radiovriendelijk liedje voor de Top 40 nooit het uitgangspunt. Producer Jack $hirak: “Achteraf bleek het wel heel vet, maar we hebben het gewoon met lol gemaakt. Met Ronnie en Kleine probeer ik zo min mogelijk na te denken. Als je echt hits gaat forceren denk ik dat het veel minder tof gaat worden.”