Dolly Parton verdrietig

- Nieuws

 Dolly Parton
Dolly Parton verdrietig

Dolly Parton is helemaal gebroken omdat bosbranden in Tennessee verwoestingen aanrichten en omdat ze nu ook haar Dollywood-resort moet verlaten.

Maandag werd het, door de enorme rookontwikkeling boven Gatlinburg, donker boven Dollywood. Daarop besloten de autoriteiten een evavuatie te starten. Tot nu toe is de brandweer er in geslaagd om Dollywood te kunnen beschermen tegen de vlammenzee. De branden hebben inmiddels al ruim 250 gebouwen in de as gelegd. “Er is op dit moment nog geen schade aan het park maar de sterke wind zorgt er voor dat het vuur zich kan blijven verspreiden", zo meldt NBC. 

Dolly bidt voor alle getroffenen: “Ik heb de branden in de Great Smoky Mountains gezien en ben gebroken. Ik bid voor alle families die zijn getroffen door de brand en de brandweerliederen die zo hard werken om iedereen in veiligheid te brengen.”
 
Het park was voorheen bekend als Silver Dollar City Tennessee maar kreeg in 1986 de naam Dollywood toen de zangeres een deel van het bedrijf overnam. Jaarlijks komen er zo'n drie miljoen gasten.