Destiny’s Child op Coachella?

- Nieuws

 Beyoncé Kelly Rowland Destiny's Child

De geruchtenmachine draait op volle toeren maar er komen steeds meer signalen dat Beyoncé dit weekeinde Destiny’s Child weer op het podium zal brengen.

Beyoncé is dit en volgend weekeinde te zien op Coachella. Als goedmakertje voor het feit dat ze haar optreden van vorig jaar moest schrappen vanwege haar zwangerschap wil ze groots uitpakken. Zo is al duidelijk dat ze met 100 dansers op het podium zal verschijnen maar inmiddels lijkt het ook dat ze Destiny’s Child terug op het podium zal brengen.

“Het gaat gebeuren”, zo meldt een betrouwbare bron aan Buzz: “Beyoncé en Destiny’s Child doen een reünie”, zo luidt de mededeling. “De meiden wilden en het voelt nu alsof ze het aan haar fans verplicht is.” Dat zou betekenen dat Beyoncé deze zaterdag met Kelly Rowland en Michelle Williams weer op het podium te zien zal zijn. De groep nam in 2005 definitief afscheid met een optreden tijdens de tv-show van Jimmy Kimmel. Sindsdien gingen er geregeld geruchten over een rentree. In 2013 waren ze samen te zien tijdens de Super Bowl met de nummers Bootylicious, Independent Women en de hit van Beyoncé, Single Ladies.

(Foto: BSR Agency)