Bobby Brown: "we konden betere ouders zijn"

- Nieuws

 Bobby Brown Whitney Houston
Bobby Brown: "we konden betere ouders zijn"
Bobbi Kristina overleed op 22-jarige leeftijd in juli 2015. Ruim 6 maanden daarvoor werd ze thuis met haar gezicht voorover in een badkuip gevonden. In het eerste interview met Brown na het overlijden van zijn dochter werd hij erg emotioneel toen het over zijn dochter ging. 
 
Brown heeft spijt dat hij zijn dochter en vrouw mee heeft laten doen met het zijn reality show, Being Bobby Brown. De show werd een jaar voor zijn break-up met de inmiddels overleden Whitney Houston uitgezonden. "Dat was zo slecht", vertelde Bobby over zijn manier van opvoeden. "We zouden beter moeten weten. We konden betere ouders geweest zijn." 
 
Ook sprak hij over de beschuldigingen dat hij Whitney zou hebben mishandeld. De zanger gaf toe dat hij haar één keer zou hebben geslagen, maar drong wel aan: "Ik ben nooit een gewelddadige man jegens vrouwen geweest." Het incident tussen Bobby en Whitney gebeurde toen hij 'probeerde nuchter te blijven', maar dringt erop aan dat hij geen 'vrouwen slaat' of 'haar met geweld behandelde' in hun relatie. "Dat zijn leugens!"
 
Vroeger waren ze allebei verslaafd aan drugs. Dat gaf Houston ook toe in een interview met Diane Sawyer in 2002. Bobby baalt van het interview aangezien het de 'verkeerde tijd' was en ze beide op dat moment hun verslaving onder controle probeerden te krijgen. 
 
Op dit moment is Bobby opnieuw getrouwd en heeft twee kinderen: "Ik ben gelukkig nu, heel gelukkig."