Coverafbeelding Kylie - All the lovers
  • Statistieken
  •   6 wkn Tipparade
  •   2010

Artiestinformatie

Geboortedatum   28-05-1968
Land   Australië

Als 11-jarige is Minogue voor het eerst te zien in de tv-serie The Sullivans, wat in 1986 resulteerde in een rol in de Australische hit-serie Neighbours. Als Charlene Mitchell weet ze bijna 24 miljoen kijkers aan de buis te kluisteren door te trouwen met Scott Robinson (gespeeld door Jason Donovan). Ze klimt voor een goed doel op het podium en zingt het nummer The Loco-Motion. Dat leverde Minogue een platencontract op en een nummer 1-hit in Australië.

De hitmakers Stock, Aitken & Waterman nodigen haar uit en schrijven binnen drie kwartier het nummer I Should Be So Lucky. Daarmee breekt de zangeres in 1988 wereldwijd door, met in Nederland een 14e plaats als resultaat voor haar Top 40-debuut. Later dat jaar verschijnt haar debuutalbum Kylie en met Especially For You, dat ze samen met Jason Donovan opneemt, staat ze in 1989 op nummer 6.

De zangeres krijgt een relatie met Michael Hutchence en haar lieve karakter ondergaat een verandering. De zangeres besluit ook met andere producers te gaan samenwerken, onder wie ook Stephen Bray (die eerder werkte voor Madonna). Pas in het najaar van 1994 verschijnt haar eerste single zonder Stock, Aitken & Waterman, Confide In Me. Een doorslaand succes was dat niet, want na 2 weken en een 38e plaats was de single weer verdwenen.

In 2001 besluit ze weer tot het maken van meer toegankelijke popliedjes, wat direct resulteert in haar eerste nummer 1-hit Can’t Get You Out Of My Head, dat de Top 40 voor zes weken aan weet te voeren. In 2004 is I Believe In You haar 19e Top 40-hit. De single wordt haar zesde en voorlopig laatste notering in de top 10.

Na de release van haar tweede verzamelalbum, Ultimate Kylie, doet de zangeres een wereldtournee. Die wordt echter in het voorjaar van 2005 afgebroken als borstkanker wordt geconstateerd. Anderhalf jaar later pakt Minogue, inmiddels succesvol behandeld,de draad weer op. Wow is in 2008 haar laatste hit in de Top 40. De zangeres brengt in 2010 wel een nieuw album (Aphrodite) uit, maar de singles daarvan blijven steken in de Tipparade. De singles van het album Kiss Me Once (2014) komen niet in de Tipparade terecht.

In 2015 werkt ze samen met Giorgio Moroder aan de track Right Here, Right Now dat op het album 74 Is The New 24 van de disco-legende terecht komt.

Songtekst

Dance
It's all I wanna do
So won't you Dance

I'm standing here with you
Why won't you move
I'll get inside your groove
Cuz I'm on fire fire fire fire

It hurts
When you get too close
But baby it hurts
If love is really good
You just want more
Even if it throws you
to the fire fire fire

REFREIN:
All the lovers
That have gone before
They don't compare to you
Don't be frightened
Just give me a little bit more
They don't compare
All the lovers

Feel
Can't you see there's
so much her to feel
Deep inside in your heart
You know I'm real
Can't you see that
this is really
highter highter highter highter

Breathe
I know you find it hard
But baby breathe
you being next to me
It's all you need
And i'll take you there
I'll take you highter highter highter highter

REFREIN:
All the lover
That have gone before
They don't compare to you
Don't be frightened
Just give me a little bit more
They don't compare
All the lover

Dance
It's all I wanna do
So won't you dance
I'm standing here with you
Why won't you move
Even if it throws you to the fire fire fire

REFREIN:
All the lover
That have gone before
They don't compare to you
Don't be frightened
Just give me a little bit more
They don't compare
All the lover

Songinformatie

ArtiestKylie Minogue
Lengte 03:20
Platenlabel Parlophone


Positieverloop