Thousand Miles is hoogste nieuwe

- Hitlijsten

 The Kid Laroi
Thousand Miles is hoogste nieuwe

Vorige week vrijdag verscheen er met Thousand Miles een nieuwe solotrack van The Kid Laroi.

De Australische zanger wist afgelopen jaar de meest succesvolle nieuwkomer in de Top 40 te worden. Without You en Stay waren dan ook dikke hits. Deze week keert hij terug in de hitlijst als hoogste binnenkomer.

33 (--) THOUSAND MILES- The Kid Laroi 
Als je kan rappen én zingen krijg je als artiest onvermijdelijk de vraag van een interviewer of je je nou meer rapper voelt of zanger. Charlton Howard, zoals The Kid LAROI eigenlijk heet, koos voor de eerste optie, ondanks het feit dat je ‘m van zijn twee vorige hits vooral kent als zanger. In 2020 brak de nu 18-jarige Australiër door met Without You, dat tot nummer 2 kwam in de Top 40. Vorig jaar scoorde The Kid LAROI een nummer 1-hit met Justin Bieber. Stay stond zeven weken bovenaan. De nieuwste hit van The Kid LAROI heet Thousand Miles. Het is de voorloper op zijn album Kids Are Growing Up, dat binnenkort verschijnt. Op 20 juni treedt The Kid LAROI op in 013, Tilburg en op 5 juli in de Melkweg in Amsterdam.

39 (--) COME AROUND AGAIN- Armin van Buuren & Billen Ted feat. JC Stewart
Na twee releases die in de Tipparade bleven steken de afgelopen maanden, Fun Fun (samen met The Stickmen Project) en Human Touch (met zanger Sam Grey), heeft Armin van Buuren weer een nieuwe hit te pakken. Come Around Again is een mooie mijlpaal, want het is precies de 40ste Top 40-notering voor de dj en producer uit Leiden. Ook dit is weer een samenwerking en wel met het Londense dj-duo Billen Ted en de Noord-Ierse zanger JC Stewart. Die laatste ken je van zijn hits I Need You To Hate Me en Break My Heart. Achter Billen Ted zitten Tom Hollings en Sam Brennan. Zij waren vorig jaar mede- verantwoordelijk voor de remix van Nathan Evans’ Wellerman, die vier weken op 1 stond.