Streaming Top 40: Flowers terug naar 1

- Hitlijsten

 Miley Cyrus
Streaming Top 40: Flowers terug naar 1

Miley Cyrus stelt orde op zaken in de Streaming Top 40 en klimt deze week terug naar de eerste plaats.

Na vier weken op nummer 1 moest Flowers een stap opzij doen voor Herinnering van Boef en Lil Kleine. Die track was de afgelopen twee weken de meest gestreamde hit van ons land. Deze week zakt Herinnering naar de tweede plaats terwijl Flowers opnieuw naar nummer 1 stijgt. De hit van Miley is nu voor de vijfde week de meest gestreamde track van ons land. Ladada (Mon Dernier Mot) van Claude blijft onverminderd populair. De tweetalige hit staat voor de twaalfde week in de top 3.

Onderin de top 10 zien we Escapism van Raye en 070 Shake terugkeren in de top 10 (op nummer 9) terwijl Slapeloosheid van Suzan & Freek voor het eerst in het bovenste kwart weet te komen (op nummer 10).

De Streaming Top 40 telt vier binnenkomers waarvan er twee nieuw zijn. De remix van Die For You, waarbij The Weeknd nu Ariana Grande heeft toegevoegd, is op nummer 12 de hoogste nieuwe. Het is niet voor het eerst dat de twee elkaar op een remix vinden. Dat gebeurde ook met Save Your Tears en door die toevoeging wist de hit het uiteindelijk 33 weken vol te houden in de lijst.

Niall Horan hebben we een flinke tijd moeten missen in de Streaming Top 40. Zijn laatste track in de lijst was Too Much To Ask dat in 2017 tot nummer 18 wist te komen. Deze week komt de ex-Alarmschijf Heaven de lijst binnen op nummer 29.

De meeste winst in de lijst is er voor Lost Frequencies, Elley Duhé en X Ambassadors die met Back To You negen plekken klimmen naar nummer 31. De voorgaande vier weken stond de track twee keer op nummer 39 en twee keer op nummer 40.

De snelste zakker is voor Bilal Wahib en Fabiënne Bergmans. Ik Space, dat eerder op nummer 5 stond, zakt 15 plaatsen naar nummer 38.

Klik hier voor de complete Streaming Top 40.

1 ( 2) FLOWERS- Miley Cyrus

12 (--) DIE FOR YOU / DIE FOR YOU REMIX- The Weeknd / The Weeknd & Ariana Grande

29 (--) HEAVEN- Niall Horan