Rondé blijft meest gedraaid

- Hitlijsten

 Rondé
Rondé blijft meest gedraaid

Voor de zesde week is Hard To Say Goodbye van Rondé de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

Inmiddels staat Hard To Say Goodbye al 20 weken in de Airplay Top 40 en daarmee is het nu ook de langst genoteerde track in de bovenste helft van de lijst. Overall is Last Train Home (van John Mayer) met 29 weken in de Airplay Top 40 deze week de langst genoteerde track. Zowel Shine (van OneRepublic, op nummer 2) als Overpass Graffiti (van Ed Sheeran, op nummer 3) staan voor het eerst bij de drie meest gedraaide tracks van het moment. Iets lager weten Anywhere With You (van Afrojack, Lucas & Steve en Dubvision, op nummer 7) en Better Days (van Dermot Kennedy, op nummer 10) voor het eerst een plek in de top 10 te krijgen.

Flemming klimt met Zij Wil Mij 14 plaatsen en is daarmee de snelste stijger. Sacrifice van The Weeknd moet zich in de komende weken herstellen na vorige week de populairste nieuwe track te zijn geweest. Na binnenkomst op nummer 3 levert de Canadees nu 19 plaatsen in.

De Airplay Top 40 telt drie nieuwe binnenkomers. Op de plekken 16 en 17 verdelen twee dames de prijzen. Oh My God van Adele heeft daarbij nipt een voorsprong op Fingers Crossed van Lauren Spencer-Smith.

De complete Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) HARD TO SAY GOODBYE- Rondé

16 (--) OH MY GOD- Adele

17 (--) FINGERS CROSSED- Lauren Spencer Smith

33 (--) CALL ME- Gabry Ponte x R3hab x Timmy Trumpet