Remember is de hoogste binnenkomer in de Top 40

- Hitlijsten

 Becky Hill David Guetta Imagine Dragons Anne-Marie Niall Horan
Remember is de hoogste binnenkomer in de Top 40

Remember van Becky Hill en David Guetta is deze week de hoogste binnenkomer in de Nederlandse Top 40. De track blijft de andere nieuwkomers, Wrecked van Imagine Dragons en Our Song van Anne-Marie en Niall Horan, voor.

31 (--) REMEMBER – Becky Hill & David Guetta
Toen David Guetta drie weken geleden de Top 40 binnen kwam met Heartbreak Anthem, zijn samenwerking met Galantis en Little Mix, kon je hier al lezen dat de Franse dj en producer het record van meeste hitnoteringen aller tijden flink begint te naderen. Dat is met 55 stuks nog altijd in handen van zowel Madonna als BZN. Dankzij Remember komt David op 53 hits te staan en dus heeft hij er nog maar twee nodig om ook op 55 te komen. Remember is een samenwerking met de 27-jarige Britse zangeres Becky Hill, die de afgelopen paar jaren met eerst Meduza en Goodboys (Lose Control) en vervolgens met Tiësto (Nothing Really Matters) al twee keer eerder de Top 40 haalde. Qmusic koos Remember als Alarmschijf.

36 (--) WRECKED – Imagine Dragons
Anderhalve week geleden kondigde Imagine Dragons via Twitter hun nieuwe album aan. Fans mochten raden wat de titel zou worden en dan zou Imagine Dragons een dag later de daadwerkelijke naam onthullen, mits iemand het had geraden. Dat zal gebeurd zijn, want de volgende dag maakte de Amerikaanse band rond zanger Dan Reynolds bekend dat het nieuwe album op 3 september verschijnt en dat de titel Mercury – Act 1 zal worden. Wat verder in elk geval zeker is, is dat de vorige single Follow You op het album zal staan, net als de track Cutthroat die Imagine Dragons eerder dit jaar ook al uitbracht. Nieuwe single Wrecked zul je eveneens op Mercury – Act 1 vinden. Het is de veertiende Top 40-notering voor de band.

38 (--) OUR SONG – Anne-Marie & Niall Horan
Als je fan bent van Anne-Marie en/of Niall Horan zat je waarschijnlijk al een paar maanden te wachten op een duet tussen de twee. Afgelopen najaar twitterde Anne-Marie namelijk al dat ze in de studio zat met Niall, maar vervolgens bleek je dus een slordige negen maanden geduld te moeten opbrengen voordat je van de samenwerking tussen de twee kunt genieten. Uiteindelijk hebben de Britse zangeres en de Ierse zanger, die je natuurlijk ook kent als een van de leden van One Direction, samen drie liedjes geschreven en Our Song is daarvan de eerste die uitgebracht is én de Top 40 binnen komt. In de clip bij deze hit zie je Anne-Marie en Niall als een soort Bonnie & Clyde, die samen in een auto aan de politie ontsnappen.

Foto: YouTube