Paracetamollen van Flemming is de hoogste nieuwe in de Top 40

- Hitlijsten

 Flemming Felix Jaehn Ray Dalton
Paracetamollen van Flemming is de hoogste nieuwe in de Top 40

Paracetamollen van Flemming hoorde je de hele afgelopen week als Alarmschijf bij Qmusic en ploft meteen als hoogste de Nederlandse Top 40 binnen. Daarmee geeft de zanger Call It Love van Felix Jaehn en Ray Dalton het nakijken.

25 (--) PARACETAMOLLEN – Flemming
Het is nog geen twee maanden geleden dat Flemming zijn titelloze debuutalbum uitbracht en nu is er alweer een single die niet van dat album komt. ‘Dit is het nummer waarmee het voor mij allemaal begon’, vertelde de 26-jarige zanger en songschrijver uit Den Bosch laatst in een interview. Paracetamollen was drie jaar geleden namelijk het eerste Nederlandstalige liedje dat Flemming schreef. Vervolgens gebruikte hij het nummer om aan platenlabels en andere geïnteresseerden te laten horen waar hij mee bezig was en welke kant hij op wilde met zijn muziek. Na het succes van Flemmings vorige singles Amsterdam, Zij Wil Mij, Automatisch en Terug Bij Af is Paracetamollen zijn vijfde Top 40-hit. Qmusic koos ‘m als Alarmschijf.

33 (--) CALL IT LOVE – Felix Jaehn & Ray Dalton
Een goed begin is het halve werk is een gezegde dat je vast wel kent en daar kan Felix Jaehn over meepraten. De 28-jarige dj en producer uit het Duitse Hamburg brak in 2015 door met zijn remix van Omi’s Cheerleader en stond zo maar liefst elf weken op nummer 1 in de Top 40. Daarna haalde hij ook met zijn cover van soulklassieker Ain’t Nobody de bovenste positie. In de afgelopen jaren scoorde Felix nog twee hits. Eerst met Book Of Love (samen met Polina) en in 2020 met zijn remix van Nea’s Some Say. Als je de remixen niet meetelt is Call It Love pas de derde hit voor Felix, na Ain’t Nobody en Book Of Love. Zanger op deze track is de Amerikaan Ray Dalton, die je kent van zijn hit Don’t Worry met Madcon uit 2015.

Foto: YouTube