Never Gonna Not Dance Again meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 P!nk
Never Gonna Not Dance Again meest gedraaide hit

P!nk had met haar nieuwste release, Never Gonna Not Dance Again, afgelopen week de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio te pakken.

Never Gonna Not Dance Again is voor de 43-jarige P!nk haar eerste hit van 2022. Ze weet daarmee voor de vijfde keer de Airplay Top 40 aan te voeren. Eerder deed ze dat met What About Us (2017), Beautiful Trauma (2018), Walk Me Home (2019) en Cover Me In Sunshine (2021). Meduza, James Carter, Elley Duhé en Fast Boy komen voor de derde keer in de top 3 met Bad Memories. Deze week komt de track, die al 16 weken in de lijst staat, zelfs op nummer 2 en daar stond de hit nog niet eerder. Ed Sheeran completeert de top 3 met Celestial op nummer 3. De Britse zanger levert wel een plekje in. I’m Good (Blue) van David Guetta en Bebe Rexha, dat de afgelopen vier weken op nummer 1 stond, zakt naar nummer 5.

Ava Max stijgt met Million Dollar Baby van 30 naar nummer 11. De track stond halverwege september al een week in de Airplay Top 40 maar verdween daarna. Sinds eind oktober stond Million Dollar Baby niet hoger dan nummer 28 maar deze week is het de snelste stijger in de lijst. In omgekeerde richting levert Through The Looking Glass van Di-Rect 23 plaatsen in en dat maakt die track, op nummer 35, de snelste zakker.

In de Airplay Top 40 verwelkomen we nog drie andere binnenkomers met 10:35 (van Tiësto en Tate McRae) en Stiekem (van Maan en Goldband) als de Nederlandse nieuwelingen.

Bekijk de volledige Airplay Top 40.

1 (--) NEVER GONNA NOT DANCE AGAIN- P!nk

15 (--) 10:35- Tiësto feat. Tate McRae

28 (--) STIEKEM- Maan ft. Goldband

40 (--) MISS YOU- Oliver Tree & Robin Schulz