IJskoud meest gedraaid

- Hitlijsten

 Nielson
Nielson

Nielson heeft met IJskoud de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio te pakken.

De afgelopen zes weken werd de eerste plek van de Airplay Top 40 ingenomen door Sweet But Psycho maar Ava Max moet deze week genoegen nemen met de tweede plek. Deze week grijpt IJskoud de macht. Nothing Breaks Like A Heart (van Mark Ronson en Miley Cyrus) keert terug in de top 3. Suzan en Freek hebben afgelopen week met hun Als Het Avond Is flink wat extra draaibeurten gekregen; de twee staan deze week voor het eerst in de top 10 op nummer 6.

De Alarmschijf van vorige week, Walk Me Home (van P!nk), is deze week de hoogste van vier nieuwe binnenkomers. Daarbij zien we ook de nieuwe Alarmschijf van Martin Garrix en Bonn al verschijnen, No Sleep.

Met 15 plaatsen winst weten Robin Schulz en Erika Sirola voor het eerst de top 20 te bereiken. Speechless kwam al op 8 december binnen in de Airplay Top 40 maar kwam sindsdien niet verder dan de 26e plaats. Minder goed vergaat het deze week Who Do You Love (van The Chainsmokers en 5 Seconds Of Summer). De ex-Alarmschijf kwam twee weken geleden binnen op nummer 12 en zakt nu van nummer 21 naar nummer 34 en is daarmee de snelste zakker.

De volledige Airplay Top 40 check je hier.

1 ( 2) IJSKOUD- Nielson
Check hier de songtekst van IJskoud

15 (--) WALK ME HOME- P!nk
Check hier de songtekst van Walk Me Home

20 (35) SPEECHLESS- Robin Schulz feat. Erika Sirola
Check hier de songtekst van Speechless

30 (--) NO SLEEP- Martin Garrix feat. Bonn
Check hier de songtekst van No Sleep

36 (--) 365- Zedd & Katy Perry
Check hier de songtekst van 365

37 (--) MILLION DOLLAR- Anouk
Check hier de songtekst van Anouk